Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Samo nemojte da nam ne zaračunate pobedu
Matori, ja sam iz Švedske, a Maggot je iz Austrije.
LOL
jbt cekaju nas ljudi dva dana, samo mi nismo igrali, prvi pvt kad sam ti poslao vidio si posle 16 sati, nema te nikad ovde, kad dodjes nadrkas se primimo go zato sto je tebi bitnije da pises nego da igras...
ma jebe mi se, nije ni bitno. u principu ako hoces nadji nekog drugog pa igraj sa njim. meni je plan bio da se drkam i igram hax a ne da se nerviram oko ovoga
ako neko oce da igra sa mnom nek se javi, ali ime tima ostaje lol
opet kazem nemam nameru da se nerviram oko ovoga i raspravljam se sa tobom. vidim da si svojeglav i da ne kapiras sta znaci kada ti branis, tako da ne vidim poentu dalje rasprave.
ja se ne raspravljam, nes da igras, trazim nekog drugog, poz
Џанкијева и моја веза изгледа идилично у поређењу са вама двојицом.
Magote mislim da je Zhajk rekao da bi uleteo umesto nekoga, pošalji mu PVT.
buraz samo pogledaj game i chat ovde. nervira me sto sad ja ispadam govnara koja kvari ligu.
Резултат важи. Ионако постоји правило да тим може да има 3 играча, тако да, убаци неког.
ni jedan tim nema team chemistry kao chmarovi, igraj i pobedi!!111
Kvota 5,5 da će večeras dusan1001 i aleksandarkg da se skontaju da odigraju neki meč. Bacajte uloge...
Stavljam iljadu dinara
aco delimo dobitak lolo
Igra li ko večeras? Ja ne znam da li ću moći sutra, imam puno posla. Možda kasno uveče tek.
HOĆEMO LI BRAĆO ZAHEKSATI
JA SAM TU KOLEGA
ajd da igramo da se sprdamo malo neevezano za turnir
ajde