0:0 и 0:0 са џанкијем и стеваном, хахахах. пизде, затворили се у бункер, џанки није мрднуо с гола. но, имамо једну јако деликатну ситуацију, сад ће снимак, па да одлучите.
џанки се није мак'о с гола, намерно ишли на икс са нама, усрали се. и дао сам им гол у последњој секунди првог полувремена. сад само стеван да нађе снимак па да процените.
realno mogli smo i drugu lol
Jepte se, daj sanama prvo.
pravi laki zivota ti mozda kod tebe moze
pa napravite sobu
Kako nas ispališe ovi jebeno. Odigrali već jednu sa Obilićem i umesto da igraju sa nama oni krenu još jednu sa njima.
evo me umro mi net
ajmo
Обилић - МиФ 9:4
obilic - maggot i faggot 3-3 i 6-1 u korist obilica, ponove mislim da niko nije snimio
Rabine daj nam sobu da odigramo sa Mif, ne mozemo da se uklopimo mi.
ajd ulazite u sobu
http://www.haxball.com/?roomid=~2ce69b47e99d113b327f969a30bb1f9bfa430898aaef9f974cb67fe34c251e496
de link?
evo ti stavio rabin, zovi lerija
Prvi 0 0 u ligi, Natus Vincere - jebeni KG1001 bunkerashi
0:0 и 0:0 са џанкијем и стеваном, хахахах. пизде, затворили се у бункер, џанки није мрднуо с гола. но, имамо једну јако деликатну ситуацију, сад ће снимак, па да одлучите.
banujte ih iz lige, pokrecem peticiju pozz
џанки се није мак'о с гола, намерно ишли на икс са нама, усрали се. и дао сам им гол у последњој секунди првог полувремена. сад само стеван да нађе снимак па да процените.
Prava goleada je viđena na utakmici katanaćo navus
nije gol, sad sam video snimak...ista situacija ko kod nas, na 05:00 lopta na 2m od gola
ne znam zasto sam rekao ovo 2m ali dobro