Вукајлија 2в2 лига; њу ејџ едишн

1. pravimo da se da se ovo nije desilo

2. DZANKE U STILU ''BUNKERASE NA LOMACE'' A IGRA BUNKER
    DOKLE DVOSTRUKI ARSINI ZA NEKE???

3. ako vidite dusana1001 u gradu ili alekskg-a, slobodno ih prebijte placam dobro pozz

4. Иста ситуација као код нашег гола, 5:00 пре него што је ушла у гол.

Кликните на 6:05 и уверите се.
    http://www.haxballtube.com/watch/618ca2d708

Катанаћо - Натус НУЛА ПРЕМА НУЛА ЛОЛОЛ

5. chergari, istupite iz LIGE AKOIMATE IMALO SAMOPOSHTOVANJA

6. Al pogledajte snimak da vidite koliko nemaju želje za golom u nekim trenucima i onda kao pokušavaju na prepad hehe

7. ја сам одма' рекао да не прекидамо јер није гол, и душан исто рече, сад да видим само снимак да потврдимо.

МАКАР НИСМО ЦИГАНИ КАО ЏАНКИ ОНОМАД, НА ПЕТ СТРАНА ЈЕ КУКАО ЗА ГОЛ.

8. ''Zbog ovakvih bunkerasha i 2x5 minuta je malo''

Vergilije

9. "Цоа и Душан играју хекс из 19. века" Мурињо

10. знао сам да ће пробати да нас јебу нашом тактиком, џанки зашао у нашу половину онолико пута колико балотели на просечној утакмици дође у свој шеснаестерац да брани корнер, и сад као покушава да каже да смо ми смрадови, лоло.
    чак мислим да смо више шанси за гол имали. говедо једно чарапанско!

11. Чуј, ваша тактика, а ја нисам прешао на своју половину. Немој то извртање чињеница, покушали смо да те извучемо мало напред, а то није бункер.

12. čekajte, a zašto se ne računa gol ako ga je igrica registrovala?

13. A da zabranimo bunker? Ko igra bunker, službeni 3-0

14. Двајте, зато што је нерешено и онда на 5:00 почиње продужетак. Да је било 1-0 и да је то било за 2-0, игрица не би признала гол, остало би 1-0. Тако било Џанкију и мени у првој утакмици са Росом и Леријем и сви су гласали да се гол не призна.

15. lepo da se opici kup posle ovoga

16. da poispadaju bunkerasi odma u 1. kolu

17. da bre, automatski prelazi u produžetak, to sam zaboravio. jebiga onda, zakasnili su za oko sekundu :D

18. samo da istaknem da su se chmarovi oduvek protivili sramnom bunkerashenju i zagovarali lepršavu igru na gol više

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.