Вукајлија 2в2 лига; њу ејџ едишн

1. ал' би било клања да је ово било за нешто битније. :)

Јебига, пети смо, с обзиром да смо сад први пут играли - добро је, нисмо понижени, држали смо се лепо углавном, направили по који кикс ту и тамо те нисмо били на 2. или 3. месту, но јебига сад.

2. Kako ju je zakucao Miki, falilo mu je 2 stote.

3. SVEJEDNO DO JAJA, HVALA MIKI, IMAŠ NA ŽIRO RAČUNU NEŠTO I TI PAKLE, MI SMO ČETVRTI, JEBI BUNKERASHE

4. Ma ne bi, vidi se snimak, skrinšot...

5. Inače aco mislim da nam je dobar cilj da naredne sezone smanjimo broj primljenih golova na 20-25 :)

6. Što se tiče naredne lige ovog formata. Ja bih da to bude što ranije, da ne čekamo tipa 7 meseci i slično...

7. Normalno za par dana kad se završe sve

8. ma odmah da počne sledeća

9. а водили смо 0:1, и после стигли на 2:2 на минут до краја, могли смо :(
    тачно да смо победили, играли би са чмаревима и били би четврти. а четврто место је најсмрдљивије, реално, издувао си за медаљу, немаш чему да се радујеш. БОЉЕ ШТО СМО ПЕТИ. уосталом, са 2., 3. и 4. екипом немамо негативан скор, што је за похвалу јбг.

едит: душане, преполовићемо број примљених лагано, пола од ових примљених нам стрпали лаки и рабин.

10. oćemo li braćo zaheksati

11. 'де ти је чвор? играмо!

12. Četvrto je najjače, ušao si u plej of

13. aco pogle pvt za minut

14. колутић испалио, упадајте да хаксамо незванично.

15. kolutiću ako budeš dolazio javi se u stručni štab

16. Остало је само да Чмарови одиграју своје мечеве.
    Иначе, може 2в2 куп. Предлажем да се игра мало дуже како би се добио бољи узорак квалитета и на крају прође боља екипа, 2х7, један меч. Што се тиче жреба, екипе у 1 шешир и све на рандом извлачење. Могу да се пријаве и нови тимови и попуне стари. Можемо да кренемо са пријавама и сада, и да трају пар дана, рецимо до петка вече? Или је то сувише мало времена? Боље до суботе вече. У случају нерешеног, златни гол.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.