Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Nego Laki jel gol ono ili ne?
http://www.haxballtube.com/watch/7365785a07
Неш ми га на дну стране!
Иначе, може 2в2 куп. Предлажем да се игра мало дуже како би се добио бољи узорак квалитета и на крају прође боља екипа, 2х7, један меч. Што се тиче жреба, екипе у 1 шешир и све на рандом извлачење. Могу да се пријаве и нови тимови и попуне стари. Можемо да кренемо са пријавама и сада, и да трају пар дана, рецимо до петка вече? Или је то сувише мало времена? Боље до суботе вече. У случају нерешеног, златни гол.
А оно није гол, сат је откуцао 5:00 а лопта није прешла половином обима црту.
Ja bi Miki da se mi već prijavimo. Panzer -Pakao Juga, Miki.
ae bre veceras da krenemo, nek se jave zainteresovani u toku dana.
Aj posto ne znam kada cu danas stici da se nakacim na net, racunajte da igram sledecu ligu.
pa niko ne zna dechko kada ce se ponovo nakaciti, mozda nas zgaze kola. oces da igras kup? jel imas partnera? sta imas na sebi?
Nemam partnera... :(
Sijalica i ja upis samo klub se više ne zove Fk Katastrofa, naime mi smo se spojili sa klubom FMP i treniramo u Železniku, sad smo Fk Katastrofa FMP. Došlo je do fuzije ali se svi papiri ostali na Malom Kalemegdanu a ne u Železniku?!. Spremite se, imamo novog sponzora, što znači mnogo para, rasturićemo vas pozz
Slažem se.
Nego nek se popišu svi zainteresovani slobodni igrači da se oforme novi timovi što ranije da bi svi stigli da se uigraju. I molio bih timove da stupe u kontakt između sebe i na druge načine zbog dogovora tekmi da ne čekamo nekoga predugo da se pojavi.
I još jedan predlog, da u toku ovog vremena za prijavljivanje pravimo ''draftove'' da se oforme novi timovi.
Natus Vincere jaci nego ikad 2. favoriti za osvajanje kupa poyy
veliki pozdrav sa vrha http://www.youtube.com/watch?v=CluihzFaOd0
нека се јаве двајт и колутчмарни да одиграмо последњу партију кад буду ту.
Aj ja cu veceras da se namestim da budem tu kad dodje Dvajt, valjda cete vi moci tad, on je uvek oko 12 tu.
Imam jedan možda smešan predlog. Da se oforme prva i druga liga i da se sezone igraju neprestano. Pobednik i drugi iz druge lige idu u prvu u sledećoj sezoni, a poslednja dva iz prve lige ispadaju. Paralelno sa ligom da ide i kup u kome svi učestvuju. I fazon da se sabiraju titule, kupovi i da se vidi najtrofejniji bla bla.
Jedini problem je što je malo timova, ali može višekružni sistem da se igra.
а шта мислите да доведемо толета као делегата неког, а терзић да буде комисија?
који вам је курац јеботе, шта компликујете тол'ко?
и ово што је јанпи запео данас па данас, не може, мора да се бар 3-5 дана рока за људе да се пријаве, не виси свако овде по цео дан, а и да виси, мора да се организује с ким ће да игра, које време му одговара... шта сте запели јебемуматер, не морамо да изркћемо све у 3 дана. и ако се превише једу говна са хаксом, заситиће се људи и распашћемо се к'о и раније.
ja sam to rekao jer ce veceras verovatno da se igra hax. pa da ne bi dolazili u situaciju da nas je 10 u sobi a da budemo primorani da gledamo pakla i dzankija kako igraju 1na1 bolje da pocnemo sa kupom ili necim.
sto se tice roka za prijave pa mogli su da se prijavljuju bilo koji dan.
Alo, liga nije gotova, Roso i ja da iskidamo Čmarine pa zauzmemo drugo mesto.
ај нек неко направи да опикамо коју, кад нас већ има
Janpi i Chavez su već tim i još je nekoliko ljudi iskazalo želju da igra, tako da mislim da ćemo imati minimum 10 timova.
prijavili su se i mita97 i kvebek. oboica su single and ready to mingle