Prijava

Kad si mali i kad je pred tobom sve vreme ovog sveta ne razmišljaš ni o bolu ni o teškim trenucima ni o mogućnosti da ti nešto u životu nedostaje. Bitno je da se smeješ, da se raduješ, da imaš nove i lepe igračke i dovoljno ljubavi.
S godinama koje prolaze počinješ da upoznaješ i sitne svađice i rasprave, kapiraš polako da život nije samo veselje i radost. Shvataš da je smeh nešto dragoceno i važno. Shvataš da igraš interaktivnu igricu na društvenoj mreži u kojoj ponekad moraš biti i negativac, a veoma često moraš i da izgubiš već osvojenu poziciju. Naposletku, shvataš da ta igrica nema kodove za varanje i da se ne može igrati dva puta.
Mislim, a nisam jedini, da smo dovoljno odrasli kao grupa i da je konačno došlo vreme i za jednu ovakvu temu. Da odamo poštu i onima koji su nas zasmejavali ili terali na razmišljanje, a nisu više među nama.

Ako osetite potrebu da na ovoj temi nešto napišete, obratite se aktivnom moderatoru da vam otvori temu. Smatram da nema potrebe za određivanjem pravila.

Ban
Preminuo je 15.9.2014.

Divan čovek koji je ovde boravio sa nama.
Vedar, svoj, obrazovan, talentovan, posvećen porodici.
http://vukajlija.com/zivot/74549
http://vukajlija.com/biblioteka/93692
http://vukajlija.com/vijetnamka/115360
http://vukajlija.com/omiljeno-srpsko-voce/93437

Imala sam zadovoljstvo da ga upoznam.
Pamtiću ga .....

Ban je bio stvarno veliki čovek, i jedan je od onih sa kojima sam imao dužu komunikaciju ovde, koja se prenela posle i na "stvarni" život.

Pamtiću neke njegove rečenice...

dana 09.11.2014. u svojoj 20. godini zivota napustio nas je rosoneri...veliki ortak i covek koji je mnogo objasnjavao...pocivaj u miru,brate

http://vukajlija.com/recnik/autori/19311

sahrana je danas u 13h na bezanijskom groblju