Prijava

Ne znam brate, ali na uzimanje dva komada ovako nečega komotno si dobar od 700 do 900 kinti, a to je taman nekoliko kiosk izdaja naročito ako imaš VČ karticu onog Kluba čitalaca.

Jebote, nađoh sad 30 Dana noći, sva tri dela koštaju po 400 dinara, a inače koštaju 1500!
Još i džabe dostava.
Štakurac?

Brate i ja sam ih video isto i nisam mogao da verujem.

Stajneru jer sve regularno sa ovim Makartom, da ne valjaju polovnjake ili tako nešto?

Ono što su mom burazu poslali je u ekstra stanju. Za neke (ne sve) se videlo da su u nekoj knjizari bili izlozeni (na koricama manji tragovi), al i to je brate uočljivo novo, nečitano. Govorim o algoritmovim koji su na rasprodaji. A svi njihovi stripovi su bili po 150 dinara prvog dana akcije, pa su sutradan povećali na 400 i 500 (što je opet džaba).

Znači regularna stvar je u pitanju.

Evo ako niste videli superherojsku akciju Darkvuda.

http://www.darkwood.co.rs/assets/images/izdavastvo%20covers/Paketi.jpg

Gonzo, fala na dojavi, nadam se da ću nakrpiti para do isteka akcije pa da se sladim. Pošto ni Hulka nisam uzimao ne znam šta bih pre. Letača solidno gotivim, ali mi se ne uzimaju ova izdanja, ipak nemam neograničen budžet.

Brate Lari ja moram kako znam i umem da nakrpim za Hulka i Osvetnike, Letač me iskreno ne zanima toliko. Mada sam popizdeo zbog plate jer nije još legla i prošao mi promo period na drugu knjigu Močvarka. Sad umesto 1950 ću morati da dam 2500. Ali nekako ću da dođem do svega toga.

Morao sam da kupim patike i tu odoše Osvetnici i jedan Hulk :((
Ali darežljivi su, do kraja juna, izmajmunisaće se nešto.

Nisam se usudio da se upuštam u skupljanje Močvarka jer ne mogu da izguram još i to na sve što bih da kupujem.

Druže potpuno te razumem. Ja na svu sreći zaista imama razumevanje supruge za ovaj hobi i uvek mi i od svoje plate da neki novac da kupim po nešto. Imam sreće jebiga, da je neka druga možda bi bila u fazonu ''ajde beži budalo, trošiš pare na te gluposti za decu a 30 i kusur godina si sprcao u dupe''.

EDIT: Zeznuo si se za Močvarka. Još je u ovoj drugoj knjizi crtao Mur, znači jebe keve.

Pa dobro, zato i nije neka druga nego ona. :)

EDIT: Jebiga, jednostavno mrzim da ne dovršim neki serijal, a već skupljam previše stvari. Ako nalete neke veće pare uzeću ga, al' sad je u drugom planu.
Još videh da su najavili SLAINE THE HORNED GOD koji je crtao Sajmon Bizli, kapiram da i to vredi imati.

Za Slejna ti je valjda promo cena 2500, čini mi se da to Komiko izdaje. Uostalom imaš sve na Darkvudu pa se lako proveri.

Čitao sam već ovaj tekst, ovo je stvar koja je odavno poznata. Niko ne može da prejebe Briksijev prevod u Alana Fordu, kao što je i Dnevnikov prevod Bonelija usađen u sećanje ludi kao jedini ''pravi''.

Jeste ponavljanje, al' obično to ide iz obrnutog pravca, od naših.

Pazarih novi ,,Obojeni program'' DD, 4 krosover epizode sa Mister Noom, Martijem, Neverom i još nekim. Bacam komentar kad pročitam.

Ja bih to isto uzimao Lari, ali se razmišljam da iz te edicije preskačem Zagora, zato što je Ludensov jeftiniji. Inače sledeće nedelje se uzima Marvel u Darkvudu, žena časti.

I ja preskačem Zagora, samo Dilana uzimam.
Čestitke, i ja ću uzimati Marvel u junu, samo ne sve jer hoću da kupim i karte za Rockaway festival, deluje kao nešto što ne bih smeo da propustim.

Mene je druže relano usralo pošto će mi prijatelj preko svoje devojke nabaviti Građanski rat za džabe, tako da mogu da uzmem ostale Osvetnike i Hulka, pošto je supruga rešila da se otvori jer joj je bilo žao što dugo nisam ništa kupio :)