Prijava · Registracija
Thumb johnny bravo hd wallpapers black normal awesome 2013 wallpaper

Agilni

Pa ovo je na toliko nivoa nebuloza. Da je makar kapija u pitanju pa da ima nešto da se otvara (otvara se ono kuda ćeš prolaziti, ulaziti, koristiti, most, muzej, put, park...). Mislim da je ovo prvi put u modernoj istoriji™ da se svečano otvara ograda. Mogli su i zid da otvore, bilo bi više simbolike, al' aktuelne su ograde sad.

Thumb noob saibot wallpaper by iamsubzero d3idu1e

Sanitarni čvor

u ns bas frka sa tim otvaranjima.most slobode su otvarali svi redom.maja gradonacelnica i demokrate koje su bile na vlasti u pokrajini.oni zakazali lupam u petak,neki tamo petak da otvore,ovo ih zajebe i sa svojom svitom ode par dana ranije i otvori most.sve oni tripovi,setnja,kamere,serendanje.demokrate se nadrkaju pa organizuju opet otvaranje mosta.tako je bilo planirano.u lokalnim vestima.otvoren most.gradonacelnica otvorila.posle toga iste te vesti,isto sve,samo neko drugi otvorio.policijsku stanicu na satelitu svaka vlast unazad 10 godina otvara.pitanje da li je do sada skroz zavrsena.opet kada budu izbori,kapiram da ce je otvarati.

Thumb img 3946

Маестро ♦

Nisam upoznat da postoji nešto "slično" njuz netu, bar ne u srbiji. Ko su, jebem ti kruh, ti slicni koji ostaju bez posla?

Thumb noob saibot wallpaper by iamsubzero d3idu1e

Sanitarni čvor

http://www.021.rs/story/Info/Zanimljivosti/148351/VIDEO-Pesma-Mise-Kovaca-odjekivace-na-Marsu.html
marsovci muvaju picke uz balade mise kovaca.oni sto ne muvaju ce na vukajliji da pricaju kako jebu redovno.
imam neki cudan trip da ja za ovo znam odavno.kapiram da ludim.ili imam neke zajebane moci.

Thumb gooby  car suspicious hd no car

TheVlajko

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/studenti-pod-stalnom-prismotrom-kamera-buduci-pravnici-kao-zvezde-rijalitija-clanak-2522905
OK, kapiram da Kurir i takvi ne znaju ni o čemu drugom da pišu sem o rijalitijima, ali ako ovaj poverenik Šabić ima posao da se bavi ovakvim stvarima onda to mora da je jedan od najlakših i najboljih poslova u Serbistanu.

Thumb 285260 611756545506275 563584233 n 1

Dragisic

Ja sam mislio da kada vidim komunalnog zandarma ili parking servisera pred haubom da necu kociti. I onda mi je iskocio izmedju dva auta parking serviser. I udarim ga hondom da se odbije od audi. Izadjem da ga vidim. On se previja od bola. I nekako mi postane covek. I odvezem ga u bolnicu.
Inace treba i prekrsajnim sudijama dati uniforme, da mogu vozaci da ih uoce. Oni su i zakuvali ove express presude.

Thumb 0mar 003

Dionysio

Taj parking serviser ti je iskocio ispred auta da bi ga ti malo cuknuo da on dobije odstetu.
Ima jedna baba retardirana cucne iza kola i izviruje onako ceka da je udaris kad krenes u rikverc, ima minimalac jadni platu, jedna odsteta je jedno 4 plate, njoj ekstra.

Thumb 285260 611756545506275 563584233 n 1

Dragisic

Ma jok. Nije. Ponudio sam ja parking servisera i ostavio mu vizitku. Sa te strane je bio covek.
Inace kad si kod babe. Jednom ti ja u centru NS (znaci u svakoj drugoj kuci 80 clanova porodice sirotinje) isparkiravam Ladu nivu. Bele boje. Baba je oslonila biciklo na auto i sagnula se. Zvekne ono biciklo. Povucem rucnu. Izadjem. Biciklo lezi. Baba lezi. A slomio si me. A slomio si mi biciklo. Ima da platis. Reko, ko nenormalan oslanja biciklo na upaljen auto i sagne se. Kaze baba, ne moze na noge. A bicikla vise ne moze da se vozi. Zovi miliciju. Skupila se ona deca iz sirotinjske kuce. Oni jako vole kada neko zove miliciju. Je li tako? Odi vamo brate, mozda mali rome. Evo ti 200 dinara, vozi mi ovo biciklo na najlon i prodaj. Sutra cemo da podelimo pare. Ide dosta brzo ono biciklo sa mojih 200 dinara. Boga mi ni slomljena baba ne zaostaje za biciklom. Sutradan, ovaj mali se pravi da me ne zna. Hajzelberg sam majko na modrooj tastaturi.