Вукајлија 2в2 к00п; њу ејџ едишн

1. 62 успешна ''ударца'' од 70, а у другом 62 од 79. Какав проценат!

2. Ima li zainteresovanih za novu ligu?

Znači ko nije zainteresovan samo nek iskulira, nek ne piše tipa: "Bla bla, nova liga, smučilo mi se već, bla bla".

Ako ima 5-6 ekipa koje bi igrale možemo opet neku mini ligu, trokružni sistem. Ali nek se javljaju samo oni koji bi stvarno igrali, a ne da čekamo nekoga da odradi bauštel smenu u nekom albanskom selu da bi se jednom u mesec dana dokopao pentijuma trojke kako bi napisao: "E ne mogu sad da stignem, možda sledeći mesec, poyy". Znači nema toga.

Edit: Ako nema zainteresovanih onda nikom ništa, šta ima veze. Meni se igra, pa reko ako ima još timova zainteresovanih što da ne, ako nema onda nema.

3. I najbolje bi opet bilo 2n2 liga, lakše se pohvatamo da igramo.

4. I meni se igra, jbt nbavukao sam se! :D

5. ja sam za 3 na 3 ako ima ljudi, a ako ne onda 2 na 2

6. ja sam za 3 na 3 ako ima ljudi, a ako ne onda 2 na 2

Bolje 2n2, jer da bi igrali 3n3, trebali bi da rasformiramo 3 tima i da odredimo ko gde prelazi, a verujem da se dosta njih ne bi složilo i da bi nastala frka.

7. Složili bi se, glas za 3v3 ligu.

8. dz se ne pojavljuje, uplasio se ckode

9. Nalupao ga neko zbog zlojava lel

10. ja sam isto za 3v3

11. Znači biće cca 6 timova u trokružnom sistemu (možda čak i četvorokružnom xD).

E i nek neko cimne Džankija ako ima njegov fejs.

12. ako neko oće da me prifati u tim bio bih zahvalan

13. И шта ће се играти на крају 2в2 или 3в3? Иначе, препуштам уређивање тема о такмичењу и самог такмичења неком другом између вас. А тим пријављујем/о свакако.

14. ocemo malo da igramo

15. Meni je svejedno, ali vidim problem pri 3n3 u tome što većina ljudi žele da nastave da igraju zajedno (ja sam prvi takav). Ne znam ko bi hteo da se rasturi, a da se podelimo u jednake ekipe (po jačini).

16. Oće neko da igra sada?

17. Па ставите 4 човека у екипу, да има и замена. 2 2в2 тима, не нужно по тимовима.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.