U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ja bih da igram sada, ako se timovi nisu skupili ajmo onda rekreativno
Sve je to ok u teoriji, ali kad dođe da se to primeni u praksi, onda može doći do svađa ko kad igra i zašto nekoga nismo čekali nedelju dana da se odigra 10-15 minuta heksa.
Malo nas je koji žele da igraju. A i meni je pravi suštinski heks u 2 na 2, to 3 na 3 je već gubljenje po terenu i to svaki budak može da igra. Možda grešim.
Mogli bi da krećemo novu ligu osedećemo dok vi odigrate kup
Grešiš 100%. Nisi ni svestan kakve se akcije mogu odigrati na 3v3. Meni je lično zabavnije 3v3 nego 2v2.
Ja gledam lično po sebi. Na primer Lakiju i Rabinu mogu u bilo kojem timu mnogo lakše da pariram u 3v3, nego u 2v2. Izbijam samo lopte, durekam i to je to.
Haha zamisli koliko bi bilo koju ekipu ovde od kurca otresli tkog kole i laki....
Nisi ti bio tu kada se igrao 3v3. :D
Што више играча на бигу или биг изију (мало већи гол на бигу, обично за 4в4) то је више комбинација у игри и потребно је много веће умеће, искуство али још више прегледност игре, уиграност и тактика :D. Светска првенства у хаксу се играју 4в4 биз изи.
Мада, мени је 3в3 ипак некако најоптималнија игра. Опет, класик терен тражи више добар индивидуални скил.
Pravi haks 1 vs 1.
Vicere kad možete?
Ne slažem se.
Daj bre 2n2 lakše ćemo se pohvatati da igramo.
aj igramo ovako
http://www.haxball.com/?roomid=~22f04926a9a84fe7321fb43b42b01e415d4cfacdbfe5ed3960c7e8327750509e4
игра л' се коме?
Имам један предлог за 3в3 лигу. Жреб. Скупимо се сви који играмо, тј. већина, они који не буду могли бити ту у том тренутку, може неко да их "глуми".... и онда рееееендооом, рендом. Три клика и имамо 2 екипе. Опет 3 клика и имамо још две. Узмемо 2-3 дана форе за уигравање и онда пичимо. Контам да ће се ово најмање свидети Лакију и Рабину, али мислим да би било океј да учинимо ствари мало занимљивијим. Шта кажете?
kako se broj igraca povecava tako se meni zelja za haxom smanjuje lol. ja sam za 1na1 i za 2na2, sta znam 3na3 je bez veze jer ce nas mozda imati za 4 ekipe max, da nas ima za 7,8 ekipa bilo bi do jaja.
i inace nam fali igraca, kolko vidim neki ce da odustanu a novih nema...
Ma kažem ja da je 2n2 najbolje rešenje. Ako bi stavili 3n3, pola igrača bi otišlo, pa bi svarno bilo malo dosadno sa 4 tima.
Ajde samo da nastavimo na onoj temi za 2n2 ligu i kraj. Odredimo do kad su prijave i da nastavimo da se zezamo.
oće se napravit neko 2v2 ili 3v3 glasanje?
Napravi pa ćemo glasati.
eo glasajte lolo
ja sam za 3v3