Вукајлија 2в2 к00п; њу ејџ едишн

1. Ja bih da igram sada, ako se timovi nisu skupili ajmo onda rekreativno

2. Па ставите 4 човека у екипу, да има и замена. 2 2в2 тима, не нужно по тимовима.

Sve je to ok u teoriji, ali kad dođe da se to primeni u praksi, onda može doći do svađa ko kad igra i zašto nekoga nismo čekali nedelju dana da se odigra 10-15 minuta heksa.

3. Па ставите 4 човека у екипу, да има и замена. 2 2в2 тима, не нужно по тимовима.

Malo nas je koji žele da igraju. A i meni je pravi suštinski heks u 2 na 2, to 3 na 3 je već gubljenje po terenu i to svaki budak može da igra. Možda grešim.

4. Mogli bi da krećemo novu ligu osedećemo dok vi odigrate kup

5. to 3 na 3 je već gubljenje po terenu i to svaki budak može da igra.

Grešiš 100%. Nisi ni svestan kakve se akcije mogu odigrati na 3v3. Meni je lično zabavnije 3v3 nego 2v2.

6. Ja gledam lično po sebi. Na primer Lakiju i Rabinu mogu u bilo kojem timu mnogo lakše da pariram u 3v3, nego u 2v2. Izbijam samo lopte, durekam i to je to.

7. Haha zamisli koliko bi bilo koju ekipu ovde od kurca otresli tkog kole i laki....
    Nisi ti bio tu kada se igrao 3v3. :D

8. Што више играча на бигу или биг изију (мало већи гол на бигу, обично за 4в4) то је више комбинација у игри и потребно је много веће умеће, искуство али још више прегледност игре, уиграност и тактика :D. Светска првенства у хаксу се играју 4в4 биз изи.
    Мада, мени је 3в3 ипак некако најоптималнија игра. Опет, класик терен тражи више добар индивидуални скил.

9. Pravi haks 1 vs 1.
    Vicere kad možete?

10. Daj bre 2n2 lakše ćemo se pohvatati da igramo.

11. Имам један предлог за 3в3 лигу. Жреб. Скупимо се сви који играмо, тј. већина, они који не буду могли бити ту у том тренутку, може неко да их "глуми".... и онда рееееендооом, рендом. Три клика и имамо 2 екипе. Опет 3 клика и имамо још две. Узмемо 2-3 дана форе за уигравање и онда пичимо. Контам да ће се ово најмање свидети Лакију и Рабину, али мислим да би било океј да учинимо ствари мало занимљивијим. Шта кажете?

12. kako se broj igraca povecava tako se meni zelja za haxom smanjuje lol. ja sam za 1na1 i za 2na2, sta znam 3na3 je bez veze jer ce nas mozda imati za 4 ekipe max, da nas ima za 7,8 ekipa bilo bi do jaja.

i inace nam fali igraca, kolko vidim neki ce da odustanu a novih nema...

13. Ma kažem ja da je 2n2 najbolje rešenje. Ako bi stavili 3n3, pola igrača bi otišlo, pa bi svarno bilo malo dosadno sa 4 tima.

Ajde samo da nastavimo na onoj temi za 2n2 ligu i kraj. Odredimo do kad su prijave i da nastavimo da se zezamo.

14. oće se napravit neko 2v2 ili 3v3 glasanje?

15. Napravi pa ćemo glasati.

16. eo glasajte lolo
    ja sam za 3v3

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.