Вукајлија 2в2 к00п; њу ејџ едишн

1. Jbg, malo ali kvalitetno xD

2. eo ti celte uzmi shomy za partnera i dodji da se nadmecemo

3. potvrđujem učešće, čmarovi su spremni za nove pohode

4. Ja nešto nikako da se sastavim sa vremenom popodne

5. Igra se uveče dzoni oko 11,12.Laki stavi katanaćo u prvi post

6. Igrac zeljan igre trazi partnera za igru. Pederi STOP. Cimanje STOP. Pevete STOP.

7. ovo je najgora sekta

8. Шта овај душан ту прави комбинације без мене? Е неш колега!
    Зовемо се РАН ЕН ГАН, тотални опозит катанаћу!

9. Ako ti misliš da će nam novo ime doneti heksbolašku sreću nemam ništa protiv lolo

10. има ли повлашћених у жребу, хоћете ли и то да наместите? какви сте караџићи, верујем да би могли!

у сваком случају, и ако се намести, ми смо у првом шеширу ако буде бар 10 екипа, на основу пласмана у лиги, јебите се!

11. valjalo bi staviti nosioce...posto je obilic bio prvi u ligi a mi drugi heheeh znaci da igramo sa nekom boranijom u 1. kolu pozz

12. Ma igraju prvi protiv drugog, treći protiv četvrtog itd.

13. A sta cemo sa ovima sto prvi put ucestvuju?

Sto se mene tice mi smo predzadnji bili, Dzankee spremni rcmu, bice punjenja.

14. a kako cemo ako npr bude 10 ekipa i 5 ide dalje, sta?
    od tih 5 2,5 ide dalje lololo

15. pa 2 tima će biti slobodna u prvom kolu, pa se priključuju u četvrtfinalu.

16. zar ne bi bilo bolje da se igra doigravanje i da se pruzi sansa nekome ko je ispao zato sto je imao tezeg protivnika nego da se salju 2 ekipe a da nisu ni igrale. mislim da je postenije a i vise haxa se igra

17. zar ne bi bilo bolje da se igra doigravanje i da se pruzi sansa nekome ko je ispao zato sto je imao tezeg protivnika nego da se salju 2 ekipe a da nisu ni igrale. mislim da je postenije a i vise haxa se igra

+1

18. Zreb ce najverovatnije da ide po random metodi, kao sto je i pre.

19. Nadajte se da nećete izvući Katastrofu FMP

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.