U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
SRAMOTE ZA POREDAK HEXA
Ја сам ту....
i ja sam tu... ali jebežga
AJMO HAKSA!!!
nisam lud
ae
Dal još niste odigrali jebote??
Ovo je nemoguće... Kao argentinska liga jebena.
Jedna strana konstantno ne želi finale i plaši se poraza i gubljenje stalne titule.
Sramota ej
Neka suparnicka strana konacno sakupi svoje pulene ili neka potpise bezuslovnu predaju. Rukovodstvo Obilica ne zeli u buducnosti vise da se bavi ovakvim amaterizmom i podlim delovanjem uprave FK Katastrofe.
Forica je što je ,,liga'' završena za manje od nedelju dana, dok ,,kup'' traje 2583587 dana.
MAHI MAHI MAHI MAHI
https://www.youtube.com/watch?v=gDOl-FDfWHc
Fk Katastrofa će uručiti Obiliću tužbu za klevetu. Kapiten Obilića vešto izbegava finale pod nerazjačenim okolnostima ali mi ne želimo da ulazimo u detalje, nećemo da se bavimo takvim prljavim poslovima i insinuacijama koje lansira uprava Obilića.
Sramota za organizatora i domaćina turnira ekipu Obilića. Mi došli na žurku a domaćina nema...
Сами смо криви, сви смо ту ал никад у исто време лоооооол. Нема никаквог страха од пораза, Обилић зна да је најјачи и без притиска чека усаглашавање термина. Препотентно? Да, али истинито!
Mnogo lajferišemo
Aj veceras u 22
Mogu večeras tek od 12...
22h