Prijava

A ovaj u kolima repetira pušku. Pa da je Amerika bio bi izrešetan tries puta do sad pa da je Obamin sin. Poteže pušku na specijalne snage policije, a ovi fazon: "Molim te brate, be bate gu ge ga nemo, nemo, meti ruke na volan očiju ti". Sve Crnogorci i južna pruga, dva padeža ne znaju. Ma nije ni čudo gde smo.

ето, есам вам реко да су снимци полиције а не неког рендом новинара... најјачи су ми били они који су у фазону - пролазе поред лика који снима и нико га не дира, шта је ово, човек све лепо бележи НАУЧНО ЈЕ ДОКАЗАНО СА УНИВЕРЗИТЕТА У МАСАЧУСЕТСУ ДА ЈЕ СВЕ ТО НАМЕШТЕНО

Да се смени овај с функције премијеровог брата.

Трећи део, долази Вучић љуби брата и носи га у наручју у најближу болницу, као дете из Фекетића.

Испоставља се да му је брат шиптар, Курир га хвали како је милостив и изнад тих националних срања.

Kad sam videla citate iz ovog teksta ovde, bila sam ubeđena da ste ih kopirali sa Njuza.
To je to. Ja stvarno ne mogu da verujem. Ovo nije stvarno. Na ovom svetu što se dešava to nije istina. Dosta. E, od sad stvarno gasim svake novine i vesti.

pfff Njuz.net je davnih dana postao realnost Srbije. Sve mi se čini da ćemo žute praviti od blata.

http://www.youtube.com/watch?v=s-UIOVAp75U aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ooooooooooooooooooo bbbbbbeeeeeeeeeeee

Sve mi se čini da ćemo žute praviti od blata.

Možda u tvom selu, u mom selu pre će SPO da dođe na vlast.

imam tu kasetu, dao mi burazer kad je prelazio iz SPO kod Đinđule :)

Лептејебо, је л' истина да има људи који су за СПО? Прво што је Драшковића направила ДБ, онда јер је могао са свима и свима лизао буљу и улазио у коалиције и на крају јер је пропао.

Иначе, ово за Вучића брата је један циљ испунило, 15 дана се разглаба о томе, није битно ни смањење плата и пензија, ни укидање бесплатног апсолвентског стажа ни много већи проблеми, премијеров брат истучен.

SPO ima cirka 100 članova u celoj Srbiji. Jedan od njih je i zamenik gradonačelnika Sombora. Ako imaš želju da radiš u pošti to je prava stranka za tebe. Prosvetu drži SPS koalicija.

A što se tiče studenata, i julskog ispitnog roka:
VRATITE JUL!
http://images.kurir-info.rs/slika-900x608/1328585176-8685.jpg

imam tu kasetu, dao mi burazer kad je prelazio iz SPO kod Đinđule :)

Bruse, pa tebi su i drugari preletači! :D

СПО нема гласаче, али Даница је у НИСУ, онда неки Жика Гојковић, ваљда се тако зове, је неки зајебан лик у НС, иначе СПО у целој Србији је најјачи у НС, имају онај Динар Дрина Дунав, ваљда се тако зове, тај неки покрет. Углавном, агенти су то, у свим владама до сад су били, па и у овој, и никад нису лоше прошли што се тиче поделе плена, а то што ни сами не гласају за себе то је друга ствар.

čule, u kojoj upravi radiš

Зар је то битно? Може се рећи да сам предузетник, то ти је довољно.