Prebijen Andrej Vucic

1. Шљиворад Тртовић™
    Торазулу добар чојк, домаћин прави! Недирај ми комшију!!1

Нисам реко да није добар чојек, само кажем да је добро информисан!!1 Али богами и цхуле је опасан инсајдер постао.

2. kad tako dobro zna licne stavove svakog policajca i gradjanina posebno u vezi gej parade, kako onda ne zna da se 70% stanovinistva gadi na njegovu pojavu

3. http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/498748/Andrej-Vucic-Kriv-sam-sto-sam-Aleksandrov-brat

Hoću i to da kažem, nisam se branio od žandarma, ne zato što sam slab, ne zato što sam se uplašio već zato što su to predstavici države.

hahaha
    a inače da se branio, jebao bi im kevu
    haha kakvi su jadnici obojica, isti je ko bata u insistiraju na tome da nije pička čak i kad to nema veze ni sa čim

4. Па кад је његов брацо после драме у Фекетићу изјавио да је физички спремнији од већине жандара који су били тамо, што мислиш да он није? Још брацо ради 25 сати дневно, а овај има времена и за тренинг у теретани.

5. najbolja tema na forumu

6. - Pitali ste me da li je legitimisan. Rekao sam vam, da, legitimisan je. Počelo je prebijanje dok je držao ličnu kartu u ruci. Stoji mu lična karta i dalje u ruci. Išao je kod oca i majke, koji žive u Krunskoj ulici, na 50 metara odatle. Žao mi je što ne možete da verujete, ne uklapa se u kliše. Trebalo je da budu neki drugi prebijeni, pa da se traži sednica SB UN ili ne znam šta, kako je to moj brat napisao u pismu. Ali nažalost, desilo se opet nekako mojoj porodici. Možda je tako i bolje nego da se desi nekom drugom - izjavio je Vučić na konferenciji za novinare u Vladi Srbije.

ЉОЉ

7. - Nažalost, legitimisali su se, plašim se da je bio problem u njihovim... - rekao je Vučić, ne završivši odgovor

Вероватно тренутак кад је пустио сузу.

8. EKSLUZIVNO: FOTOGRAFIJA OSUMNJIČENOG
    http://www.vreme.com/g/images/1104976_10-05.jpg
    ZA MUČKO PREBIJANJE ANDREJA NEVINOMUČENOG

9. jel sad onima koji su sumnjali u isceniranost situacije sada bar malo jasnije?
    5 dana se vrti po novinama i televiziiji linc pandura i stradanje bogougodne loze vucica

10. Jadan dečko, kriv je što ja Vučićev brat, zbog toga je dobio batine.

Onaj Tadić, iako je bio pizda, bar nije bio bolesnik

11. A sad svi strpljivo čekamo što će mediji napraviti od pedera prosvetara što se bune za smanjenje plata LJOLJ

12. Hahahaha, žasu koliko novine favorizuju Vučića.
    Jebeno je podkupio pola države

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.