Стиг'о нам ВОИВОДА!

1. Trebalo bi da se ptvori tema: Ucite nove reci sa naprednjacima
    Ove nedelje se uci rec PREVAZIDJENA i njeni oblici.
    Primer: Seseljeva politika je odavno prevazidjena i siguran sam da je on RELIKT (rec koja se ucila prosle nedelje) mracne proslosti.

2. Trebalo bi da se ptvori tema: Ucite nove reci sa naprednjacima
    Ove nedelje se uci rec PREVAZIDJENA i njeni oblici.
    Primer: Seseljeva politika je odavno prevazidjena i siguran sam da je on RELIKT (rec koja se ucila prosle nedelje) mracne proslosti.

A koristili su i "Pluskvamperfekt" što su naučili još onomad kad je Sanda Rašković Ivić rekla da je Beograd na vodi futur II.

3. Meni nisu tako rekli, prevaziđena je politika DS i njegovih glasnogovornika (eto), a Šešeljeva politika je samo RELIKT prošlih vremena kojima Srbija ne treba i ne sme da se vraća jer nas to odvlači od puta prema EU.

4. Не не, погрешно сте скапирали:
    Шешељева политика је РЕЛИКТ, а он је политички ФОСИЛ

5. E to, nisam čuo drugi deo ovaj do mene tražio pivo od konobarice.

6. zasto ne zakljucate ovu transfer temu?

7. Pani, ne brini, kad Vojvoda završi sa ovima našima, do`će i Milo na red.
    NEgo, kad smo kod Mila, jel` primetio neko pravilnost među premijerima nečanica EU sa zapadnog balkana (Milo, Vučić, Rama i premijer kvazilenda Tači). Svi jebu svoj narod na krilima bezrezervne poslušnosti zapadu i time uzrokovane bezrezervne podrške zapada, svi imaju neke duguljaste face i svi su preterano izrasli.

8. snila baba sto joj milo bilo

9. paninaro
    zasto ne zakljucate ovu transfer temu?

jel zato sto je politika vojislava seselja prevazidjena itd
    ajde bezi bre retardirani botu u pizdu materinu.sjebo si se kad dodje seselj na vlast

10. ахаххаха али како се испалио овај са ТОМО ПИЗДО

11. има још два дела овог говора линковано је у коментару.

12. добро изгледа и срећан је драго ми је. а ону слику кад се он и јадранка смеју капирам да ћу да скенирам и урамим. и доле ћу да напишем тренутак када војислав шешеље после слетања у бгд 2014. види гомилу која га је дочекала. тј. на ту фору нешто, само поетичније и концизније.

13. Stvarno fino izgleda. Da se promeni ime teme u stig'o nam VOJVODA.

14. Dobar je, dobro izgleda, i lud je ko i uvek fala bogu. Sutra u 12 h se nastavlja.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.