Ime za psa

1. Pišonja il Žuga

2. nazovi ga ćuko, vjeruj mi nećeš pogriješiti!

3. fadjo, sta predstavlja tvoj nadimak?

Ništa, debilan je, zajebo sam se kad sam pravio nalog i ostavio uklučen caps lock. U pravu je pseto moj nadimak uopšte nije loše ime za kera.

A nije mali motoric (kao Vespa) iz GTA Vice City? Piaggio pa stavili Faggio...

4. ЋЕНО, ЦЕКО, ЦЕКАН, РЕКС, ГОРАН, БАДИ, РОКИ, ГАГАН, ТОМО, ДАДО, АСТОР, НЕСТОР, РЕА, АРИ, ОРИ, ГАРИ, БЕНИ. итд, итд

Сердар исто није лоше. Гале је добро ако је неки доброћудни кер. Симон ако је пудла. Ралф ако је опасан

5. Anton
    Andronik
    Antimon
    Halifaks
    Agaton
    Grigorije
    Mensur
    Jusuf
    Kaveglija
    Bagrem

6. Ovo je klasican primer one narodne "Ti ga krstis on prdi"

7. Moj drug dao ine keru bilbo - a kad si ljut mozes da ga zajebavas da je dildo.

8. Панући, ако је женка.

9. Palo mi na pamet nešto zaista originalno paz sad
    REKS
    EDIT E jebiga maestro već predložio

10. Dzeki brate. Jebes kera koji nije dzeki

11. Anakin. Ako ga grdiš i biješ, zoveš ga Vejder. Ako ti je riba Natali Portman, ona može da mu tepa Ani

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.