Di ste, zene, ptice i ostali???? Bilo mi odvratno bez vas, pa svratih da vidim sta ima novo, kad ono - deru nam pluseve, kaze neko nas lajkovao:))) jos kad bi mi rekli i ko me to tajno voli i daje mi glasove a da me i ne cita, pa da ga potrazim, udam se za coveka i resim sve svoje zivotne muke u potrazi za pravim:)))Ja ko nova! U nove poraze, jbg, juriiiiis!:))))
Nije nego smo se iživeli posle 4000+ postova a i Vuka baguje ovih dana, barem meni. =)
A pravo da ti kažem, nešto se i smorim kad dođem na sajt, svi se svađaju, čačkaju...ne znam.
Neću, naravno, iako sam htela više puta da prestanem da dolazim.
Sad gledam postere, oni su mi jedino simpatični. Na forumu slabo kucam jer baguje, definicije su jako loše, na čet ne idem, to je to. Malo je bezveze sajt u poslednje vreme, stvarno. Sad i ja kukam ali jebiga.
pa kad ste smorile:))
praznici su bre, polako, i to nema nikakve veze u kom je podforumu, jer većina ide na aktivne teme, samo je redovno osvežavajte, da bude u vrhu.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Lepe tice, jebo te:)))
ma elena nije lepota u pitanju
PTICA JE LUDA...IDE I KLJUCA LJUDE U CELO!!! :))))
De si bre Elena? :)))))))))))))))))))
Jesi li se oporavila?
A to ja vešbam letenje. Tek sam avanzovala u gusku.
Di ste, zene, ptice i ostali???? Bilo mi odvratno bez vas, pa svratih da vidim sta ima novo, kad ono - deru nam pluseve, kaze neko nas lajkovao:))) jos kad bi mi rekli i ko me to tajno voli i daje mi glasove a da me i ne cita, pa da ga potrazim, udam se za coveka i resim sve svoje zivotne muke u potrazi za pravim:)))Ja ko nova! U nove poraze, jbg, juriiiiis!:))))
Marija, ode naša sekta u pizdu materinu:(
Nema Mara, sekta zamre!!!
More, će vas potepam!!!!!
Nije nego smo se iživeli posle 4000+ postova a i Vuka baguje ovih dana, barem meni. =)
A pravo da ti kažem, nešto se i smorim kad dođem na sajt, svi se svađaju, čačkaju...ne znam.
Iskuliraj, al ne odlazi.
Onda nećemo na silu.
Napravi pauzu, uzmi kit ket i dodji kad se iskuliraš.
Važi?:)))))
Neću, naravno, iako sam htela više puta da prestanem da dolazim.
Sad gledam postere, oni su mi jedino simpatični. Na forumu slabo kucam jer baguje, definicije su jako loše, na čet ne idem, to je to. Malo je bezveze sajt u poslednje vreme, stvarno. Sad i ja kukam ali jebiga.
I ne-ću kit ket...!
http://3.bp.blogspot.com/_NiXkHsSd9yk/SsUCcs1ZBvI/AAAAAAAAAE4/9g8iZ9zbwcI/s320/angry%2520child.jpg
Neka. Svakog uvati to.
Definicije su zaista postale najstrašnije sranje.
A i tome će kraj valjda doći.
Nemoj da mi se mrštiš puno:)))))
Idi gledaj postere, ako nemaš naviku, topla preporuka, do suza su me nasmejali!
A ja idem polako da spavam, i ova plava tema me ubi, oči mi se sklapaju =)
Ljubim, laku noć
Laku noć. :)
Ćao:)))
Gamby:))))))))
šta je bre munjo, šta se bre žališ:))
Ma nešto mi žao sekte. Zakopali je ovde, i nikog nema:(
pa kad ste smorile:))
praznici su bre, polako, i to nema nikakve veze u kom je podforumu, jer većina ide na aktivne teme, samo je redovno osvežavajte, da bude u vrhu.
E sad mi je lakše Zeko.
Wowim te:))))))
znači, sad si se olakšala, pa lepo:))
more jeb se hahahahahahhahahahahha
imaš li papira:)
Perfeks, lakše se briše, ali nema uputstvo za upotrebu pa sam ugurala celu rolnu.
Lele, kako sam to izvela. Mora da mi rektor nije po JUSU.
Zeko, idem da spim. Ljubim te i srećan ti Božić.