Biznis ideje, pravljenja para, poslovi, šeme

1. Pa kupuju ovi što prave pivo xd

2. Nikad nisam njivi prisao, ali mislim da od industrijskih sadnica ako nemas neki ugovor o otkupu ili tako neki kurac, zemlju velicine Srema i mehanizaciju i ljude kao poljoprivredni kombinat neces imas neki profit.
    Kako ces prodas to? Da ides od Remea do Remea i da im nudis po 10 kila a ti imas tonu ili da ides u Apatinsku pivaru da im nudis tonu a njima treba 100 tona i vec se neki Kostic debelo ugradio.

3. ili npr da odes na kvantas da prodajes hmelj??? jel ima to?

4. Ajde ne lupetaj jebene gluposti

5. Zajebo sam se nešto, oprosti, nisam skontao da pišeš o hmelju

6. "od remea do remea" hahahahahah

7. за пољопривреду је држава давала субвенције и то баш супер нзм дал даје и даље

8. Od remea do remea eto tako živim ja

9. Da bash su sooper bile

10. Tronozac, to sam hteo i ja da napisem hahaha eto sad znate ciji sam dupli

11. Taman posla majčice kosovka devoooojka

12. Do jaja su subvencije, šteta što su fiktivne.

13. Jebem ti biznismena u pičku materinu

14. Evo ko hoće da zaradi 500 do 1000€ da mi napravi sajt za prodaju autodijelova, znači hoću ludilo da bude i neki domen da bude AUTOSHOP.BA il tako neko, ko hoće da plati ja hoću da platim

15. Sto sam se raspitivao oko nekretnina, sve je veća potražnja za stanovima "na dan".

Tj napraviš klasičan jebarnik i cena je oko 20-25e na dan. Ima tu dosta posla oko čišćenja i to al nije loša kinta.

Najbolja lokacija u Nišu je oko kliničkog centra. E sad ne znam da l je to zbog ovih što dodju u posetu pa da prespavaju ili se ovih 4000 zaposlenih iz kliničkog cepaju svaki dan.