Prijava

A što ne rentaš ti stan pa iznajmljuješ tako na dan?

Malo ga preurediš, ako nije namješten po ukusu, platiš 6 mjeseci unaprijed izaće te plafon 1500€ sa infostanom, da pokriješ to trebaće ti 75 noćenja, ako ne bude išlo baš nikako svakako će ti ostati tvoje stvari, ako te krene zakupiš još godinu i eto

Odlična ti je to lokacija i ideja, onda kad ideš da čistiš za nekim ko je doveo pijanu klinku tu, samo je prebaciš prekoputa u klinički centar i onda možeš da je slikaš.

uzmeš 40000€ i zakupiš na godiun dana 13 stanova, treba ti odoka 120 noćenja da vratiš pare, sve preko je zarada

Vrvi sajt od ideja kad je drugome za predložit a svima propuh u dzepovima

Skočko prvi mi komšija radi sajtove kažu ubija a ja se ne razumijem eto rešili smo to mogu se raspitati koliko mu vremena treba i koliko traži i koliko može da spusti cenu jbg pa da ti kažem bar da znaš zbog ostalih kad ti traže novce

Skočko, tebi sa tim cenama ne treba vrhunski sajt.

Samo poradi na marketingu, da što više ljudi vidi tvoj oglas.

Odlična fora ti je sa sponzorisanim reklamama na fejsu, sam štikliraš ciljnu grupu a košta neku siču u odnosu na to šta donosi.

Svakako ću uložiti u marketing, idem na fazon koka kole, napunim skladište, dopunjavam šta prodam i 70% od zarade ide na marketing

serem, neću toliko ali napraviću agresivnu kampanju

sajt mi ne treba predrkan da sija već funkcionalan, pregledan i dovoljno jednostavan da Đuro iz Pridjela, automehaničar naturščik, zna da klikne i naruči poluosovinu za golfa.

"stan na dan" evo i slogan sam smislio mozete slobodno da ga koristite

Obično zajebavam budale na ovom sajtu, al sad ću biti ozbiljan.

Volim kad neko uloži u biznis i krene jako.

Vidim da si radio istraživanje tržišta, što znači da si ozbiljno ušao u priču. Nemam ja tu šta da pametujem.

Ono što je osnovno, ako prodaješ nešto što prodaju i drugi, a ti si cenovno niži, cela marketing kampanja mora da ti bude usmerena ka ceni. To ti je "rame uz rame" strategija. Nudimo isto a ja sam jeftiniji.

Ako nudiś kvalitetniju robu po viśoj ceni, onda marketing mora biti na kvalitetu. Nikako ne pominješ cenu, onda ideš sa "uporednom strategijom", tipa samo ponavljaš mi imamo ovo dok kod njih je ovako bla bla bla.

Brend gradiš kada si proizvođać, e tu sipaš ogromne pare u marketing, da bi tipa neko mogao da talasa sa decijim kolicima od 1000e ili što je kupio preskup telefon a koristi ga samo da razgovara.

U skladu sa novim zakonom o doniranju organa, mislim da je danas najisplativije uložiti u belo roblje. Jest da nije baš legalno (još uvek), ali koju ljubičastu u džep ovome ili onome i eto svi srećni.

Skocko & Thilmo Co - "Vi nama biznis, Mi vama strategiju"

izgradi hotel pa lepo iznajmljujes 90 soba dnevno

Moze i izdavanje soba na sat.

Koliko ima pivara u Srbiji? Pun kurac, plus sad i ovi kraftovi i cudesa.

Znate li koliko hektara u Srbiji je pod hmeljom?
Dvadeset.
DVADESET.
20!

Sav hmelj za svaku jebenu pivaru u Srbiji se uvozi. A svi bi da rade maline, lesnike i tartufe.

Boktejebo koliko smo nenormalan narod. I treba da zivimo kao stoka kada jesmo benava stoka.

onda bi mi bilo logicno da pivare same proizvode hmelj.za neku godinu bi im se isplatilo ulozeno.
sve nesto mislim da je tu puno posla, a malo kinte.da je isplativo,svi bi ga gajlil.

Brate naprotiv. Lako se odrzava, sadi se masinski, zanje kombajnom ili rucno posto smo smrdljiva zemlja gde tako nesto nema, imamo odlicnu klimu za hmelj... Raspitivao sam se i istrazivao pre par godina. Kazem, nisam uleteo u pricu jer sam govedo lenjo, pa me mrzi da se cimam, nista drugo.

Mislim, isti kurac kao sto pekarska industrija ne gaji svoje zito i nema mlinove.

dobro,nemam predstavu kako to ide.samo mi cudno sto se masovno ne gaji ako ima kinte.ovde da se kurci sade jedne godine i da se ispalte,sledece godine bi svi to radili.
dobro,sad, nije isto kupiti od paora iz srbije i uvoziti.a i upitno je kolika je ta nasa pekarska industrija.

dobro,nemam predstavu kako to ide.samo mi cudno sto se masovno ne gaji ako ima kinte.ovde da se kurci sade jedne godine i da se ispalte,sledece godine bi svi to radili.

A brate nas debilni mentalitet jebeni je problem. Svako gaji zito i kuruzu jer mu je i deda gajio zito i kuruzu, pa ako poseje nesto drugo smejace mu se selo jer se kod njih u selu to ne radi. Znam za jedan primer lika koji je radio sa mojim caletom, ova prica odozgo. 90-ih radili Begaljicu, telefone i on covek seljak video da tamosnji seljaci gaje jagode i useravaju se od para. U ono vreme sankcija dolazili neobelezeni kamioni hladnjace i neki Holandjanin davao kes marke za jagode. I uzeo covek pelcere i u svom selu na oko pola hektara njive sto se vodilo na njega umesto kukuruza kao do tada posadio jagode. Njegov cale pao u trans, hteo da ga ubije i da ga se odrekne preko novina. Ccelo selo se smejalo i te fore, vec razmisljao da pocupa. Pa pustio kao samo te godine kada je vec ulozio da nesto vrati, pa ce dogodine opet kukuruz. Dok jagode nisu rodile i nejgova keva svaki dan na pijac uz povrce i gajbicu-dve jagoda. Na kraju prodala sve jagode i on zaradio vise na jebenim jagodama nego njegov cale na svom zitu, mleku i sranjima zajedno. I nije morao da ceka da mu drzava plati. Dogodine celo saelo uzelo da sadi jagode.

Isto kao maline, tartufi i ostala sranja. E to su ti nasi retardi.

хаха какав бре хмељ и пекарска индустрија санитарни