Predlog za izmenu "vidljivosti" neprijavljenih

1. pseto88
    Super i da jesi
    Nego o predlogu ... ?

2. I zasto vise ne linkujes ime autora kome se obracas bas je ljubazno bilo onako zuto?

3. pseto je kosovar. kuce laje mislim ti si.

4. da bira narod!
    ukinuti skupštinu, moderatore i poresku službu

komunalnu policiju poapsiti!

5. Izjasnio sam se o predlogu lepi sad se samo druzim sa tobom ima li kakvog posla tamo nisam mnogo vredan, prilicno sam glup i volim da popijem

6. pseto88
    Izvinjavam se, kasni mi net.
    Sada sam video tvoje mišljenje.
    Što se posla tiče ... samo ako imaš iskustva i diplomu u IT ili na naftnim platformama. To se ovde traži

7. ODABERITE NEŠTO ČOVEKU
    ON JE NAŠE RASEJANJE, POTENCIJALNI INVESTITOR

ajeroplan
    imaš pvt brate ajero sa nekim poslovnim predlozima
    ideje moje, pare tvoje, ortački delimo

GENIJALAN PREDLOG, INAČE

8. Izvinjavam se, kasni mi net.

Previše hiljada kilometara kabla :(

9. kasni mi net.

posledica sajber seksa?

10. Aj moze te naftne busotine ako necete da mi otmete pasos izrabljujete i krivite mi oci da licim na kineza

11. Koji trol jebem ti

12. Ma nije trol covek zabrinut u dalekoj tudjini je ovo mu je kontakt sa maticom makar slengom pricao

13. pseto88
    Nisam siguran na koga je mislila Mil'ca. ;)

14. Pa na mene nije sigurno ne bi milca mene mi se volimo i hotujemo skajpom cesto

15. pseto88
    Baš dobar primer zašto treba uvesti moj predlog ,)

16. Pa nema to veze sa ocenjivanjem mi dajemo minuse jedno drugom jer volimo grubo

Kad mi ostavi komentar "sranje" digne mi se a kad doda "plagijat" svrsim u cega

17. PENIS VAGINA IZMET DOJKA

18. Kako bi kajtezu nalupao pičku kad bih ga vide kojekude.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.