Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
A ipak ste se odlučili za 1-4 sistem, a?
Uz višesatno većanje, uspešno sam ubeđen da je tako ipak bolje :)
Hehe, ma šta te briga, daj nekom mlađem da broji...:)
ha
ha
khhh
Sramota
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201408/692459/el-ima-neka.jpg
Ma marš u pičku materinu, serem vam se u namešteno takmičenje gde nisu ista pravila za sve. Ne bih više ušao na ovaj sajt nema šanse. Gonite se u kurac, pozz
:(
Elem, grupa 2 je stvarno bila nenormalno teška za odluku. Svako bi bez problema mogao proći kao Gugi. Ja sam se opredelio na osnovu definisanog pojma, tj. tematike, a greška ne bi bila ni da je potpuno obrnuto. Tu cenim da će biti najtesnije.
najteža je osma grupa, svaki je asat.
Meni su Gugijeva i Profova grupa bila najteže za ocenjivanje, stvarno su nijanse odlučile.
Agilni nacu te u gradu
Grupa 2:
jocko 4 pojzena
le piaf 3 pojzena
Klinkenštajn 2 pojzena
Тхе Проф 1 pojzen
Hahaha, pojzeni, dakako!
Deki, u Knezu sam trenutno :*
Da, Asatova grupa je takođe teška, s tim da je jedan ipak bio mnogo više Sejo, nego Asat, pa mi je lomljavina bila oko trojice.
Asata su ubili svi, razočarenje su mi motika i Kurajber ali nemoj sad neko da mi kenja kako je njih teško kopirati, nije.
da, kurajbera su mogli bolje....
možete slobodno u drugi krug da stavite mene da kopiraju xD inače sranje vam je to sa dve grupe sa po 11, bolje 2 grupe sa 6 i 2 sa 5
Agilnog bih mogao lagano da kopiram, samo se vratim u 3. razred i objašnjavam šta vidim pozz
Deki, to je bila jedna od ideja. Ne znači da neće biti u poslednji čas promenjeno, ali u svakom slučaju, treći krug će iskristalisati ukupno osam autora, tada se prelazi na duele. Svaki par imitira jednu osobu.
da ali šta ćeš u drugom krugu da 11 ljudi imitira jednog autora? Zar nije pojenta da se čita i piše što više (raznovrsnije)?
u pravu je deki, bolje manje grupe...