U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Da li je pokretanje novog takmičenja na samom početku nove godine, a posle burnog završetka prethodne, samo još jedan pokazatelj da moderatori, kao najveći krivci zbog sadašnjeg stanja, ipak imaju još koliko-toliko svesti i savesti, pa pokušavaju da se iskupe za sve greške i porpuste koje su činili poslednjih godina?
Da.
UKINITE DEFINICIJE!!!
ispravi ovo i imaš + od mene
Vama + od mene.
Ispravi ovo i imaš + od mene
Ovaj demigod je glas razuma
Demibogž
demineralizovani :)
bolji nadimak bi bio Demikur
Imam rec od 8 slova: nabasati
bolji nadimak bi bio Demikur
U tvom dupetu.
Ljudi mgou ja da definišem da moja dfenicija zvuči koa demgiod?
Naslov definicije: Masne bruce (mordoratore, ne odonsi se na tbee)
Ja pobedJio. Havla, havla
Sorzali su sajt!
S
T
R
I
C
Rekao bih da je fora iz ranga Planinarovih četera, ali sam se setio hajlajta učitelja daun-radionice koji glasi: ''supe iz donje rupe''. Ipak je teško nadmašiti tu doskočicu.
HAHAHAHA SUPE IZ DONJE RUPE
ODLIČNA ŠALA! O-DLI-ČNA!
Јебено је каце сајт сорза!
Демигоде, 4 године си овде, ај напиши десету дефиницију и подели још коју оцену да стигнеш до 200 комада оцењених, па онда прозивај сорзераторе сајта.
srozeratore x) (y)
Трулексе крпо, Планинаро свршијо на тебе, па се после обрисо. мехехехе