Prijava

Kako se čita ovo St Protić, jeri kao SENT PROTIĆ ili STERIJA PROTIĆ ili STPROTIĆ ili šta koji kurac mu je ovo ST?

Sveti Etijen Protić

Cita se st. Milan st protic. A sta je evo ne znam zmt

Milanov pradeda Stojan bio je novinar i predsednik vlade, deda Milan, pariski doktor prava i direktor Narodne banke, a otac Stojan, pravnik po obrazovanju, a sportski novinar po opredeljenju.
MILAN i STOJAN do askurđela, kako kreativna porodica.

A cekaj, jel stojani imaju mi kao srednje ime ili samo milani imaju st

Jel ima milan sina i dal ga je nazvao stojan?

Jel ima milan sina i dal ga je nazvao stojan?

Ma jok bre, ima ćerku i zove se Stojanka.

Milina ga slusati kako covjek pametno prica i sve

Aplauz za aplauzom..

bez drkanja je mudo jebeno

mozete da ga mrzite sto je nzm tunjavko i ljigavko nekako sa onom facom ili egomanijak kurac palac ALI za ostalo covek jebe

slep si pored ociju i to me boli

Jebem te zemljo gde je Vučić autoritet i Rada Manojlović vrh pička...

Solidan psihopata je, veruje u sve sto prica, ne moguce da neko moze onako sa namerom da laze a da se ni malo ne preznoji

Kolko puko prezidente sunce ti krvavo, krenula mu pena na usta. Odavno ga niko nije naložio ovoliko ko Ćulibrk. Marić pokazao kolika je šlajmara zapravo, a nekad je bio simpatičan.

- JEL SAM VAS PREKINUO JEDNOM??? JEDNOM!??!???!????

:PREKINUO GA 89 PUTA:

Vrlo moguce, svojevremeno sam prolazio obuku kako da ispratim coveka sa osmehom iako sam mu prethodno skinuo kozu sa ledja... trening i obuka, skupo placena. On je toliko polarizovao Srbiju i stekao toliko unutrasnjih neprijatelja, mnoge od njih veoma mocne, kako nije uspelo nikome u istoriji. Svestan je da gubi mnogo vise od vlasti kada padne, a davljenici su spremni na sve.

Nije davljenik jos uvek, svi kompetentni su slozni da gura ceo mandat do 2022 i da trazi nacin da se izvuce iz govana u koje se upetljao. Kako ce se to zavrsiti po njega i nas, videcemo.