Milomir Marić

1. ma dok sam vecerao 5min slusao kako jebe ovog nesrecnika prca vucic ne moze mu niko nista

2. Inace, najvecu, moze se reci kardinalnu gresku pravi sa vojnim sluzbama bezbednosti i crkvom, samim tim sa Rusijom. Ta ekipa je toliko mocna da niko od vas ne moze ni da pojmi. On je klasicna budaletina koji ce biti iskoristen da se obavi neminovno, bice mu oznaceno prezime za vjeki vjekov, a onda ce stvarni vladari ponovo instalirati svoje ljude na gotovo.

3. Pa kad mu ne da sastaviti 3 recenice

4. Jednostavno su ga pustili malo da se oseti mocnim, a kao sto svedocimo on ne moze nikome nista. Izivljava se na buraniji, pravi krimosi i mocni ljudi mu se smeju u lice. Njegov navodni autoritet sluzi za one nesrecnike iz autobusa i to je sve. Bukvalno se sprdaju sa njim.

5. cim bomabas pise da ide lagano do kraja 2022 a ne da je gotov i da je smao pitanje momenta oslobadjamo beoograd pa idemo dalje znajte da je to minimum jos 10god sigurica, sad je zauzdao jos ako se prokurci moze da prca koga oce kakvo je mudo vucic

6. 2022, za njega licno, nesto krace za sistem koji misli da je uspostavio... uopste ga ne mrzim vise, samo sazaljevam sve one koje je doveo do granice bez povratka. Za njega me boli kurac.

7. A protiv koga je bio Vučić večeras? Marić samo sudija?

8. Podatak sa vikipedije sad dal je tacan, kontam da jeste i da je realnost jos gora

Број чланова (2017.)
    око 730.000

Nece taj nidje dok ne krepa kakva 2022

9. haha, nista to nije, to se raspadne za dva dana kad dodje vreme

10. Ахахахх, ма дај ја баш гледао 30 секудни, као "који фазон са сликом, хахха...

11. Bombas, ta fotka je skroz nadrealna. I verujem da ima nostalgicidno dejstvo.

Odnesi je do tigra, odagnaj nam to crnilo.
    ;))))
    Da ne elaboriram dalje..

12. Zavisi dal ce da isporuci taj dogovor da ne kazem priznanje kosova. Pa zato mu i nisu dali sad parlamentarne da raspusuje,nije ispostovao do kraja 2018 mora to da odradi

13. Stani i vi ste gledali 3 sata vucica na hepiju? Sa reklamama kapiram 4 sata?

A jebemti, daj Boze da ostane na vlasti bar jos 15 godina, kad jebe ovako jako i u glavu!

14. Evo ja pustio malo pre 20 minuta, možda i jeste dobar intervju, ali sramota je svakako

15. boh, odgledaj balkan info zoran brankovic lepi, ako znas vecinu tih imena iz tog vremena mozda najbolji intervju, a vidi se da je stara kvaka i gospodin, a bio prejeben ULICNI igrac

16. Pouka emisije sa haradinajem:
    "hej, pa vidi ti ovog haradinaja, normalan čovek jbt, šta su srali ranije koljač zločinac džabu, pa nije srbima dole loše" i počelo je lagano guranje kurca u glavu narodu kako bi na referendumu lakše otuđio kosovo

OVDE SAMO KUKURUZ PASULJ NE RASTAMO DROGU hahah hajlajt emisije

17. Da ga pita kako je upoznao Arkana panda umrem
    Pez planirao sam da gledam svakako hvala ti

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.