Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Truće uredjuj forum za definicije su brus i dzoni tu. I vidra je tu da bude lepa, taman.
Aaaaa Vidro šta ti reko....samo si lepa i ništa ne radiš. Odma banja koviljača.
Dankana bih ja predložio kad već ne može Dzimi.
A i isto su na D slovo.
Direktor, Dankan, D prof....tako neki Dobri Dečaci...
Direktor je ok pojava, ali nesto ne vidim cime bi on promijenio dosadasnji pristup moderisanju. Previse mi lici na ljude koji su razmodovani nekunoc.
Dajte nekog kontroverznog, nekog koji iskace iz kalupa prosjecnog moderatora DAJTE TOG STECANA DA VIDIMO STA UMIJE
Dankan bi bio ok skroz al kapiram da neće peder kad bi ga pekli.
ајде ти јавио, само би другоме да увалиш коску кекекеке
Данкана би сви за модератора. Један од ретких аутора кога већина поштује и скоро сви су је добри са њим.
Stec, kažem ja. Štitio bi pedere, izbeglice, žene. Sveee
Evo i Dilan.
Dakle Direktor, Dankan, D Prof, D Dilan i ako ima još neko na D da se javi.
Pa kad njih smenimo onda predjemo na Dj.
Decan.
Нисам на Д, али је С поред Д на тастатури, лоло
против
Evo i ovaj D Dušan što ga zovu Enemi.
Е може Денеми.
лолол
Nemeže Reme. Sa Smarkom u paketu bi bio koban za sajt!
Ne mere Dankan u modove, gubi se opozicija. Nije trebo ni Džoni da bude mod.
Ostane samo sitna baljezgarija koja nema znanje da se suprotstavi nekoj nepravdi na kvalitetan način.
Ovo "Dogorilo" je prvi put posle par godina je da se nešto uzdrmalo. Ako Dankan postane mod to je isto ko kad General (Kaizen) polovinu ofirica unapredi (umoduje) a polovinu strelja (banuje). Ostaj u OPOZICIJI NE IZDAJ ŠEŠELJA DANKANE!
Evo ja se javljam. Posto moje ime pocinje na D ali pravo ime ne nick ovde.
Direktor, Dankan,D Prof, Dilan, Denemi.
Kad Dankan bude mod i Direktor bude mod neće vam biti potrebna opozicija!