DIREKTORA ZA MODERATORA!

1. Rasni jbt dodaj u naslovu mene i tebe za modove ikraj. Oboje smo mladi i zeljni promena.

LOL
    O O
    L L

2. Ово још није одабрано?

3. LOL
    O O
    L L

N O O O O O O O O O O B
    O
    O
    O
    O
    O
    O
    O
    O
    O
    O
    B

4. Dragi moji Srbi ovako ste i Slobu otjerali, sada ponavljate istoriju jebo vam pas strine i tetke u bulju

5. Jebljive strine i tetke jebemo sami. Jebes pse.
    Bohor.

6. Kaizen dioptriju uvećao sa 1 vispreno čitajući sve vaše predloge.

7. javia, dišu i brusa za modove i kosmo da ih, kao gerontološkinja čuva

8. Hahah, al će banovi da padaju kad "sestrići" zajašu komp. Ladno predlažete lika koji se samolajkovao sa duplog, a kad je provaljen izmislio preljubaznu priču u Gaji, Raji i Vlaji. Nevaljalci nijedni :*

9. ja isao da proverim jebote

10. Ja biram iskustvo!
    Mod tim:
    Javio
    Penzioner
    Direktor
    Mile Bubreg
    Kosmopolita
    Kak`i bre mladi? Oni će sve da raskuće.

11. Alo bre, penzos ima 23 godine!

12. Nema veze, iskusan je. A i Kosmopolita je tek postala punoletna :)

13. Penzos ima beneficirane godine, a i nema sna sada, tako da može da obradi treću smenu

Paninara ste zaboravili, kralja Vukajlije i junaka RPG-a Goat Simulator

14. E, da, Bruse, i ti si međ` iskusnima.

15. Šta će vam iskusni, neće da vas jebu lolo
    Pseto88

16. Kako neće, pa šta drugo rade moderatori nego jebu poštene autore? To im je posao.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.