Prijava

Eto, dođoh opet na tu ideju da se samopredložim za moderatora. Sve ukazuje da će Director ex DiskretniBGD biti umodovan pa šta fali da i ja budem?

Ok, malo definicija i nešto slabiji skor, tj. rating. Dobro de, najslabiji rejting u istoriji moderisanja na nekom sajtu. Ali to mi je bukvalno jedini nedostatak!

Zato prednosti preljevaju. Prvo i osnovno, jako sam objektivan čova i, kako nikoga ne poznajem sa sajta uživo, neće biti forsiranja ortaka sa fuzbala ili sa voženja bicikloa. Ja sam zapravo toliko asocijalan da i van sajta retko kog poznajem, a i ove što sam poznavao počinjem da zaboravljam, što je u ovom slučaju jako pozitivno i trebate imati to u vidu.

Duga stvar, trudiću se težiti urradolikom načinu moderiranja (nasuprot brusolikom). Smatram urrada mod idolom i čovekom sa minimumom virtuelnog ega, koga možeš ishejtovati kad hoćeš - on se neće ljutiti! Zaista, treba dostići taj nivo kuloće i postati imun na virtuelnu prozivku iliti uvredu, čemu ću ja aktivno težiti i NEĆU vas banovati za benigne uvrede.

Treća stvar: Afirmacija novih članova. Prethodne vlasti su jako zanemarivale čitalačko/kreativni potencijal novoregistrovanih Vukajlijaša a kompletno članstvo ih dočekuje što se kaže ''nanož''! Pravda za novajlije će biti zadovoljena dajem garant (sem ako ne provalim da su dupliše, onda ide poseban tretman što možete pročitati u tački ''Četvrta stvar'')

Četvrta stvar: Kako je fino primetio dragi autor Mitke, duplaci i spemeri jesu u velikoj meri doprineli opadanju kvaliteta sajta i to ćemo sprečiti ako za svaku pizdariju sa duplog naloga u razlogu bana spomenemo sa kog originala je pomenuti dupliša došao da zajebava pošten i radan narod i usput blokiramo i glavni nalog na neku simboličnu sumu dana zaokruženu na celobrojni iznos deljiv sa 10.

Peta stvar: Šalim se za ovo deljivo sa 10, ali ban će ići po formuli dupliranja svakog narednog za isti prekršaj sa početnom bananom 2 dana za bilo koji prekršaj. Ekstra ponuda zaista. Pazite, možete se napsovati nekom familije, izspemovati operativnu temu, okačiti porno gif - 2 dana maximum prva kazna! Ali svaki sledeći se duplira pa će ići: 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128 .. i znate već nadalje, slično kao kod RAM memorije. Pa ti budi opet pametan (ima onaj autor ''pametan'' sad se nešto setih) pa spemuj sa duplaka ako svi znaju ko ti je oriđiđi)

I dalje nisam moderator, ali ovo će sve biti realnost ukoliko me izglasate još danas!
Pazite. Predlog je skroz ozbiljan i ja se nisam šalio. Totalno sam urrad et dis moment.
Dakle, objektivnost, fer plej, poštena igra, ignorisanje gro kafandžija, specijalni tretman čekaoničarima, podrška neduplim novajlijama, iskopavanje nekih kul stvari i metanje na naslov (možete videti u mojim omiljenovanim stvarima neke od njih koje će svakako naći pre ili kasnije svoje mesto na naslovu).
Non stop log on, što je možda i najbitniji preduslov, badava je blek houl bolji autor kad nikad nije tu, a i kad se javi ljubomorci ga banuju. Kako mislite da vam moderator obriše sranje stvar ako je log off konstantno?

Aj ne zezajte nego me izglasajte, šta fali?
Ukoliko ste ''za'' napišite, ili ako ste protiv. Ko ništa ne napiše smatraću da je za i saglasan da ga stavim na spisak i isti prosledim Kaizenu.

Biću:
ODLIČAN
D
L
I
Č
A
N

MOD
O
D...
(ako se dosetim još neke svoje prednosti, a setiću se sigurno, dopisaću)

Upiši me da sam za.

Nisam sve pročita ali se slazem apsolutno.

Truleksa za moda.

I Direktora.

I Dankana.

ZA, al trebo si reći meni da otvorim. Obrisite ti i pakoa post, a meni poslalji u PVT tekst.

I direktor je prioritet, a ti si zamena.

Ahahahaha, dobro ti ovo 'ko ništa ne napiše saglasan je'

Imaćes 100 iljada potpisnika.

тлдр
може наравно, ал прво директор и македонац и расни

Ali 'ko ništa ne napiše on je za'

aaaaaaaaa još se smejem

Ok, malo definicija i nešto slabiji skor, tj. rating. Dobro de, najslabiji rejting u istoriji moderisanja na nekom sajtu.

Мислим да ово не важи чак ни за овај сајт. Ако се не варам, Чрча је имала свега 20-ак дефиниција кад је умодована и највероватније је имала гори скор од тебе тренутно.

Интересантне идеје си изнео, дао бих ти шансу.

ЗА

Не знам колико би било паметно постављати за модератора неког кога би многи мрзели би га као Костића.