Prijava

Ko vas jebe, kad smo mi hteli da ona tema bude operativna svi ste kenjali po njoj. Da vidite kako je.

Ја предлажем Фендера за модератора, АЛИ под условом да се искрено покаје и извини што је позивао на убијање гробара како би Звезда стигла до титуле. То је баш једна мрља коју добар модератор не би смео да има у си-ви-ју. Ако бисмо то могли да му опростимо, не би било никаквих препрека да буде једногласно изабран.

Нема опроштаја док се лепо не извини. А замисли да буде модератор неко ко позива на убијање навијача другог клуба. Не иде, јебига.

Prezadovoljan sam dosadašnjim odzivom. Kampanja se odvija više nego zadovoljavajuće, podrška vrhunskih autora nije izostala, hejt kao protiv teža je takođe prisutan što je isto pozitivna stvar jer daje jednu realniju notu celoj priči. Naravno, sagledaću i protivnike jer i oni imaju svoje potrebe i ciljeve koje ostvaruju kroz svoj boravak i aktivnosti na mreži, stoga ćemo im, zajedno sa kolegama iz mod tima, pružiti adekvatnu podršku.

Hahaha trulekse
ZA

Не може тролекс крпа, пошто је лажно оптужио бруса за претензије на табели. То је из два разлога минус за ту позицију.

Moze, da, truki. Sta pa tebi fali. Do pobede.

Могша за модератора.

Održanje integriteta Vukajlijskog konglomerata svih profila je od vitalnog značaja za dalji razvoj sajta. Međusobnom tolerancijom i aktivnim zalaganjem to možemo uspeti.

Ја предлажем Фендера за модератора, АЛИ под условом да се искрено покаје и извини што је позивао на убијање гробара како би Звезда стигла до титуле.

Извини, Труће, тебе не бих убио па да си Вујошевићев син. Јбг, на страну навијача препуцавања, понекад си млађа верзија Валдемара јер знаш гомилу ствари, добар си аутор, волим да срећем људе који су живе енциклопедије. Ево вам титула у првенству, само да ми освојимо АБА лигу. Задовољан?

Za truleksa.
Po uzoru na truleksa kandidujem sebe za moda.
I glasam za sebe.

Задовољан?

Није добро. Мораш да се вратиш на то што си рекао и скапираш шта је ту погрешно. Сигуран сам да ћеш онда схватити и зашто је погрешно и зашто је потребно да се извиниш.

Јеботе, жеља за титулом је надвладала разум. Јеси ли сад задовољан?

Хм, то јесте напредак. Али захтевао бих још извињење нама који смо се осетили угроженима тад. Као и обећање да таквих испада неће бити у будућности да бисмо могли мирне савести да те предложимо за модератора.