Da li biste oprostili prevaru?

1. lool pa to je fora za fendera..au :)

2. Šta oprostio? Lično bih je podvodio.

3. Bez obzira Liverpulovac. Fenderu dobar si čojek, vidi se da nisi pokvaren ali si i naivan. Da se ovo nekome dese samo joj jebati mater, nema oprosta što kažu ustaše.

4. Šta oprostio? Lično bih je podvodio.

Da li mozes da poverujes u sledeci scenario: Nahvata covek nekog bednika koji mu je gazio zenu, isprestravljuje ga nevidjeno, ni sam ne znam na koju foru, cak je i sopstvenoj zeni priznao sta je radio - uglavnom, muz rogonja ispostavi jebacu FAKTURU za jebanje. Tipa, sabrao je koliko puta su se po njihovoj proceni kresnuli, pomnozio sa 100 evra i dosao do neke cifre od 10.000 evra (sema im je trajala nekoliko godina). I ovaj nesrecnik bez kicme, PLATI, napravili i kao neki UGOVOR O POZAJMICI, posto jasno da nije moglo ici kao faktura izmedju fizickih lica. Svojim ocima sam gledao kad je covek bledji od zida kopirao taj ugovor na kopir-masini mojoj kancelariji.
    True story o pretvaranju kurvanja sopstvene zene u biznis. Ostao je inace da zivi sa njom, valjda mu je kinta bila dovoljna satisfakcija, jebem li ga.

5. Fenderu dobar si čojek, vidi se da nisi pokvaren ali si i naivan.

Јбг, увек сам умео да релативно лако да проваљујем разне мозгалице и главоломке, ал' ме ове курцоломке стално штоно кажу: терају из памет. Лололол

Превару, хвала Богу не опраштам, али се не би се требало увек залетати, није све баш како показује љубавни калкулатор.

6. Hahaha, Šomi jedi govna

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.