APEL da se nešto promeni

1. Ne mogu, gleda Odbačenu i kaže "Čim saznam ko je Ića i šta ona ovde radi dolazim da sredim sajt"

Ух, добро је. Срећа те не чека последњу епизоду "Мале невесте".

2. sve bih izbeglice vratio u svoje matične zemlje pa neka riču tamo i smeju se kursadžijama

3. Nisi u pravu Bruse. Kruži priča na sajtu da je Džimi gej. Al ozb, i da je imao prisne odnose sa jednim dobrorangiranim autorom odavde. A sexualni odnos ne zna za polove

4. Nemoj tako Bruse,a Dzimi the blade,oštrica vukajlije?

Mnogi su to iskustvo imali, nisam mogao da nabrajam. A sad hoće tu neki da se odreknemo najsvetijeg. Nije to u redu.

5. Bekseru, nije to u redu. Te priče. Ne bi ti tako pričao da je Džimi tu.

6. Što je najgrđe ne zajebavaju se ljudi.

7. Evo ga ovaj Nesh priča o izbeglicama i kursadžijama a uzo Nešhu Bridžisa za nik....

Nije to u redu.

30 godina službe za ćamil dopa.

8. Stvarno si B ekser.

9. APEL da se nešto promeni?

Jednostavno, treba govna da se promene, da postanu normalni ljudi. Preliva na svakoj jednoj temi. Više ne može ni jedna jedina tema da idem normalnim tokom. A govna su najglasnija. Sajt da se menja? Džabe, govna će sve sjebati. Dosadi klinčariji posle 5 minuta kvalitet, pa počne sranje sa otrcanim forama koje sve više liče na kursadžije. I to malo valjanih tema su ukenjali oni koji krive moderatore, sajt i ko zna koga još, pa onda otvaraju teme da se sajt popravlja (ne znam da li je otvarač ove teme među njima, nije upućeno njemu).
    Pogledajte svi redom sebe pa se zapitajte: šta treba da se menja?

10. Kapiram da govna treba da se menjaju

11. par nubara je pustilo muda u zadnje vreme na forumu i prevrne mi se želudac kad im vidim postove. dajte nekog moderatora da prati forum i banuje smarače.

12. Treba da se ustanive konkretne nagrade. Ko sa decom. Ako si loš banuju te jel tako, ali ako si dobar nema nikakve nagrade. Osim prolaznih 5 minuta kad ti odaberu poster ili ne daj bože definiciju. Dakkem nagrade. A vi sad smislite koje.

Gazda je krenuo sa ovim značkama i medaljama ali to decu ne zanima. Oće brzo i oće odmah. Dakle konkretne nagrade za najbolju decu. Pičku naprimer da im neko pošalje na pvt. Nepravite jedno 48 lažnih źenskih profila i šaljete. Na primer.

I takmičenja što češće, to je okej skroz a i delotvorno je.

13. Bio Bruce malopre, pa reče to što reče

14. Išmih a na koga si tačno mislio?

15. Jednostavno, treba govna da se promene, da postanu normalni ljudi. Preliva na svakoj jednoj temi. Više ne može ni jedna jedina tema da idem normalnim tokom. A govna su najglasnija. Sajt da se menja? Džabe, govna će sve sjebati. Dosadi klinčariji posle 5 minuta kvalitet, pa počne sranje sa otrcanim forama koje sve više liče na kursadžije. I to malo valjanih tema su ukenjali oni koji krive moderatore, sajt i ko zna koga još, pa onda otvaraju teme da se sajt popravlja (ne znam da li je otvarač ove teme među njima, nije upućeno njemu).
    Pogledajte svi redom sebe pa se zapitajte: šta treba da se menja?

kmeeee kmeee

http://i.imgur.com/EgDo0zN.gif

Iz nekog razloga pozadina je bijela...

16. par nubara je pustilo muda u zadnje vreme na forumu i prevrne mi se želudac kad im vidim postove. dajte nekog moderatora da prati forum i banuje smarače.

Aha, ha, ha, nasmija se on zagorski...

17. каизене забави нас :(

18. Srce oće promene ne računaj na mene,
    duša više ne vene ne računaj na mene...

pevao Gazda, sad pasad u kafani.

19. uhvati povratni iz subotice. Svakako ide za dole. Ne verujem da će ti naplatiti jer žuri da sledeću turu drugara preveze.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.