Prijava

Vidio sam da imaju dosta fanova ovdje pa ajde da vas cujemo.

South Park je nenadjebiv.

ma sta znam sasvim su drugacije fore....usli mi Simpsonovi pod kozu...

Volim i Simpsonove, ali Cartman je Cartman! :D

Simpsonovi sve rade na mnogo pristojnije nacin :)

Zato mi se više svidja South Park. :)

Hehehe :)
South Park na banalan način ismeva gomilu stvari koje mi i inače idu na kurac, pa je to razlog zašto plačem uz većinu epizoda. Kažem, volim i Simpsonove, ali posle South Parka, ipak nije to to. :)

И једни и други су сјајни - не могу да се одлучим.

south park jer ismevaju amerikance :DDD

Pa i Simpsonovi to rade...

Ljudi... Ovo ne može da se poredi... Simpsonovi jesu bili smešni i sve to... Ali sada služe samo za uvlačenje svima...
Nema tu više one ekipe koja je zajebavala Klintona i sve ostalo... Sada se zvezde same pojavljuju i sve je lepo i bajno. Stara, dobra ekipa je otišla i napravila Futuramu, mada je i ona sada bez veze. Početne epizode su bile cool.
Ako 'oćeš sa nečim da porediš SP to jedino mogu biti Femili Gaj, ili Amerikan Ded. Ali Stjui je sada samo peder, više nije cool mastermind zlikovac, a Amerikan dedu naleću često neke bez veze epizode. I pravljne su obe baš za američko tržište i neke fore ne možeš shvatiti jer nemaš pojma o kome pričaju.
SP ih je prešišao potpuno. Svaka sezona je sve bolja i bolja... Ne podpadaju pod uticaj komercijalizma ili uvlačenja ikome, crtanje je sve bolje i bolje i nema kompromisa i nema uzdržavanja.
Čoveče, predstave Bono Voksa kao govno i stave scenu gde sisa nekom dedi sisu, pljuvanje mormona, sajentologa, silovanje Indijana Džonsa od strane Lukasa i Spilberga... Dajte ljudi ko bi još to stavljao.
Porediti Simpsonove i Sp je kao porediti Sajnfelda i Džingis Kana.
Jedan će doći... Ispričati par, nazovi, viceva... Koji su ti nekad bili malko smešni, ali sada ti ništa nije jasno više... A drugi će doći i spaliti ti selo, silujući, ubijajući, pa opet silujući, sve na šta naiđe.
:)

Iz Pirovoga posta se može zaključit' da on gleda i previše crtanih filmova.

Џингис Кан је био фини момак који је волео своју маму и породицу - није он крив што је потпао под лоше друштво тог доба.

South park 60-Simpsonovi 40 zato sto vise ne nalazim epizode dobre kao sto su one iz 90-tih

Sotuh Park je najjaci, kako mozete odoleti Cartmanovoj recenici: ''Screw you guys, I'm going home. Srew you guys, home.'' kada treba svi da obave nesto vazno. Respect za Simpsonove svakako. Kad sam bio mladji Simpsonovi su mi bili jaci, a sada ih je SP presisao, imaju jednostavno najludje ali i najbolje ideje za epizode.

Simpsonovi su ok, ali definitivno favorizujem South Park.