Питање аутор - одговор модератор

1. truć, videder šta piše u knjigama
    što je prov banovan i ko ga je banovo

pa reguliši

2. њега је бановао једини модератор коме нико ништа не сме да каже. :( јебига. ја бих прова први ослободио.

3. ние битно, решиће се, ево реме се распитао и написао вам на претходној страни.

4. Rasni

Ma kukao si pre godinu dana po komentarima. Jedva se setih koji je autor. Sreca je imao malo komentara drugih.

хахахахаха

5. Ko je obrisao truću poster sa slonom sad je vreme za revanšizam pa da njemu izbrišeš neki poster sa slonom ako ima postera sa slonom

6. Sad su se ušemili pa nema revanšizma. To je kodeks lopova niko neće da prizna.

7. koja harmonija, za samo dve nedelje...........
    ocu da pitam ex-moda brusa kakvi su botovski sendvici I jel ima bonusa ako se radi vikendom ako zna (on mi je jedini izvor jbg :) gebels im nije ravan...

8. стеване, не падај на трикове расног маркетиншког мага. сигурно није запамтио ник неког небитног лика са садржајем 0-0-0 коме сам ја коментарисао постер, него је тражио на гуглу.

9. Brate imao je on 7 postera, ali posle onog gde je vredjao smarka su mu svi obrisani.

10. truće pusti rasnog neko mi hejtovo postere a skripta ćuti!

11. E da, potvrđujem da nakon deset uzastopno identičnih ocena jednom autoru, njega više ne možeš ocenjivati (bez obzira na razmak prilikom ocenjivanja). Ovo mora da se sredi.

12. Sad ozbiljno. Da li je ova skripta upoznata sa simultankom? Tj sa onim 20ak naloga na koje se ulazi svaka 2-3 dana i prave glupi sadržaji a usput se ocenjuje i naravno plusira. A loguje se preko različitih IP adresa. I ciljno se daju minusi npr jednom glupom posteru te iste osobe koja se plusira(namerno napravljen da bi se zataškao lajk).

13. truće pusti rasnog neko mi hejtovo postere a skripta ćuti!

јебига

14. Brate ajd sto preliva na sajtu, ali govna su bukvano u reakcijama i posterima... de se malo angazujte!
    http://vukajlija.com/reakcije/158778

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.