U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Sad Mimi kaze da joj je porodica na prvom mestu. Domaćica prava.
Je l' bilo jebačine? Ja ne izdržim, čim sijevne guza trk pred komp na struganje bobana. Kasnije mi smor gledati...
Ja juce drkao i prebace kadar, nije mi bilo dobro kad sam video cigansku stomacinu.
Nisi valjda prekinuo?
E sansajn i ja sam izBosne, samo se prijavi, a ako nece udji preko hroma.
је л' била нека туча или свађа? причај, бре, шта се дешава!
Atina Maci diskreciji pokazala srednji prst.
чији? свој?
Njen.
по које тачно? мацин или атинин?
Atina maci
e nek joj je pokazala... bosančura došla prosipati gluposti po srbiji... nek' se vrati u bugojno, pa tamo sere atini FW
АЛИ ЧИЈИ ПРСТ ЈОЈ ЈЕ ПОКАЗАЛА?
ATINA MACI POKAZALA MACIN SREDNJI PRST SKANDAL
ovo nema smisla sad stvarno rasni kako ti mislis uopste da mi pratimo parove ako nas ne obavestavas... napises tu dve recenice kurac palac nista mi nije jasno... hocu opsirne i detaljne postove hocu prepricane dijaloge hocu analize predvidjanja na svakih sat vremena hocu jutjub isecke sa naboljim potezima dana hocu printove macine picke i tako dalje znas i sam kako to ide
sad ti gledaj sta ti je u interesu ima ovde dosta ljudi koji prate temu i polako gube strpljenje... da ja imam stranicu sa preko 11k lajkova na fejsu razmislio bi malo o svojoj reputaciji... uozbilji se malo covece
sad ti gledaj sta ti je u interesu ima ovde dosta ljudi koji prate temu i polako gube strpljenje... da ja imam stranicu sa preko 11k lajkova na fejsu razmislio bi malo o svojoj reputaciji... uozbilji se malo covece
+1
а ако већ мораш да спаваш и не можеш сам да испратиш, види исцимај неке људе на пвт да ти помогну. има сигурно људи.
Rasni i dr. Tufer Šmrc jedan te isti lik.
Inače ova tema je prilično jadna kao i svako ko je postavao na njoj (izuzev ljudi koji su došli da vas napuše). Kao mislite da će ispasti sprdnja, smejete se retardima hahahah rijaliti na hepiju hahahah parovi hahaha boro drljačo hahaha, ali nije sprdnja stvarno ste prejadni. Da li mozete biti toliko ocajni da potrošite i sekund svog vremena gledajući ovo. Da li vam je život toliko jadan da nemate šta pametnije raditi nego pratiti ovo. Jebete li šta? Bez trola, znači ozb, bukvalno bih se ubio da sam Rasni ili bilo ko od vas.
Mimi se sminka upravo. A kinez zeva!
ahahahah kakav patetičan ispad nekoga ko prodaje jeftine kineske kopije kao original garderobu.
A ti kao jebeš?