PAROVI!

1. Naravno da jebem, jebanje je prirodna stvar, zar postoje druga životna zadovoljstva osim unošenja hrane i alkohola u želudac, pušenja duvana, drogiranja, seksa i ljubavi prema devojci? Možda postoje neka sporedna a to su kockanje, igranje pesa, menadžera i dote.

Živojin upoznaje Živojina

2. Мени најјаче кад се онај народ укључује. Кад каже водитељка :"Смањите мало телевизор, не чујемо вас", на шта дотични одговара "Eво...:драмска пауза: Жено смањи тај телевизор!".

3. Jbt pocinje malo da smara ovo parenje.

4. Paori gledaju paorove zato što nemaju šta da pare a ni paorovi neće da se pare...

Tužan je paorski život.

5. Srbine veliki uživaj u čarima paorstva.

i mojne da si nekulturan, nije to lepo....

6. Ne gledam trenutno, smorio sam se malo jbg.

7. Ukljucio sam malo, nešto se svadjaju.

8. Realno si u pravu, za trenutnu ekipu Vuku sam smarač. Ovde je sve postalo smor sem kurac pička i sl.

Rasni
    Atina Maci diskreciji pokazala srednji prst.

srednji prst

kurac pička i sl

BORKO VIZIONAR! BILI SMO UPOZORENI ALI GA NISMO POSLUSALI NA VREME

9. Borko smorko maleni.

10. Bora je za klasu ispred svih.

11. Veceras spavam. Sutra cu videti neke snimke. Kaci jedan lik snimke sta je bilo nocu.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.