PAROVI!

1. Isukivao je jatagan i sinoć, više puta valjda al ne znam na koga, valjda se i sa erom svađao ko je bolji jebač, to ništa nisam gledao.

Era sisica, kad jebe donese kavu u krevet, Zmaj kad jebe išćera matericu.

2. Samo da se Srbi vjeri vrate !!!! 30.03.2015. | 00:09 38 4 Traje kletva Lazareva i da Bog da da se sto pre ispuni treba da nestanemo kao narod... Ne zaslužujemo ni pedalj svete srpske zemlje sto nam sveti pretci ostaviše,post Srbin vise ne postuje,u crkvu ne ide,Boga se odricemo, vrijednosti nemamo...nova sodoma i Gomora treba da nas sto pre zadesi dok se jos vise nismo ogrešili o Sv. Savu i Nemanjice, cara Lazara, Solunce i ostale srpse mucenike sto stradase za Vjeru Pravoslavnu i za narod Srpski ali ne stradase oni za ovaj jad čemer i sramotu ne znam koje rijeci da izaberem sramota me je danas Srbin biti....

3. Nije sinoć isukivao džerija, samo je bila verbalna rasprava. Era je poslat namerno da ga isprovocira, ali Zmajevo primanje je bilo presmešno. HAHAHAHA

4. hahahhahahahahah
    ZAŠTO SE OVO ZOVE REJALITI ŠOU KAD JE NADREALNO

5. https://www.youtube.com/watch?v=8udAWPd99Uc

Ovo je već najbolji skeč u istoriji video prenosa.

6. Ne vidi se 4 i 6 dio na onom linku, evo ovde:

http://www.youtube.com/channel/UCp8WhPass985kxcvKJqD_ZA/feed

Najjače kad mu Jelena otima mikrofon ahahah

7. Zmaj je samo realan na ovom snimku gore sa ovom kurvom, nisam uspio vise od 2 minuta sagledati, smučilo mi se.

8. al bi eru tukao dan noc ne bi me smorilo

9. msm ubacili su ga namerno da provocira budalu al je svejedno najjadniji lik ikad

10. kakva neopevana kraljina

11. Ovo za vreme Tite nije se dešavalo . Ova generacuja iz "parova" je išla na veronauku . To su "nebeski" mladi . Vratite se komunisti imali smo sa vama red,mir, posao ,Titove pionire ,brigadire,radne akcije a sad reprezentuju kupleraje .Pa otvorite po gradovima javne kuče (kupleraje)pa idite i snimajte.Akanal neču da menjam jer je to Nacionalna televizija .Sram vas bilo

12. Pa sve im jebem skinuli ove klipove gde se Zmaj svađa, a na zvaničnom Hepi kanalu nisu okačili te svađe pederi. Ima li neko sačuvane snimke da mi pošalje?

13. Iskreno se nadam da niko nema sacuvane snimke

14. Dobro ima i tu tonu sminke i slika se samo iz poluprofila jer je tako lepsa ali da je bolja od sada to stoji

Mada je sve bolje od nje sada al ajd

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.