PAROVI!

1. Blokirao me moderator na Parovi uživo.

2. Totalno cepanje na klanove posle ulaska Gastosa.

3. https://www.youtube.com/watch?v=RaW6BdVDhDo&feature=youtu.be
    imaju četiri besjede ne zna se koja je bolja, ova od 7. minuta plakanje, pa ko moze slušati...

4. 03:30

Vito, aj se prekrsti i otiđi od bazena, rušiš mi teze.

5. EVO TI BAZEN, PRIČAJ TI AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAH

6. Analiza jesenjinove keruše objasnila... Ja sam umjetnik, političar, govornik, FILOZOF, JA SAM FILOZOF

7. Ali na 08:55, kad nešto kenja pa podrigne LOOOOOOL

8. INAČE PATRIJARHA PAVLA DOČEKO U DRESU MARADONE

9. Sve i da razumem, ali ne kapiram zašto neprekidno pije vodu iz bazena.

10. A U KUĆU UĐE AJDUČKO PLETIVO!!!1

11. I kad broji orgazme ne znam u kojoj besjedi, koliko bi za mjesec dana mogao...
    SEDAM DNEVNO, PO TRIDESET DANA TO JEE... 10 PUTA 7 JE 70 I 70 140, I 70... TRISTA DESET ORGAZAMAAAAAAAAA

12. HAHAHAHAHAH LOOOOOOOOOL

13. RASNI - SAOPĆENJE BR 1

Kako su samo mogli da ukinu parove? Ovi što su ih zabranili su najveći smradovi. Svi kao ne gledaju a dobro znaju svaku pojedinost. Na Blicu je jedna prokomentarisala kako gleda parove, dobila 3000 minusa i svi počeli da pljuju po njoj. Strašno kako narod sere, samo zato što je to u modi. Govore da su jadnici ovi što gledaju a i oni prate. Parovi su u svakom slučaju jedan od najboljih programa u istoriji televizije. ZA PAROVE!

14. RASNI - 2

A ovi što seru da se ,,maloletnici uče pogrešnim vrednostima" su stvarno slučajevi. Pa neće ti TV vaspitati dete.

15. Rasni je Zmajeva ćerka Milica iz Amerike, ubijeđen sam

16. moja keva kaze "mame im ga nabijem, ja da imam pare izasla bih veceras negde u neki restoran ne bih sedela kuci i gledala parove"

17. Pa čekajte bre ljudi, on pije vodu iz bazena non stop tokom ove 4 besede. Jebena kraljina čoveče!!

18. Ispraćao Zmaj bivšu ženu i dijete za Amerike. Da ne razglabam o tome koliko je prije ženu mlatio, vezao za konja pa vucarao itd. Uglavnom je mrzi iz dna duše.
    Na aerodromu u Zagrebu ušli žena i dijete u avion, sve gotovo, sprema se za polijetanje, a Zmaj stoji i gleda. Kaže ovaj što ga je dovezao "ajde Zmaje, idemo." Kaže Zmaj "čekaj".
    Gleda Zmaj kako se avion zalijeće, polijeće i kad se u tačku pretvorio, prekrsti se, raširi ruke i na sav glas "EEEE, GOSPODE BOŽE, UZMI JE SAD, SAD TI JE NAJBLIŽA!"

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.