U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Zmaj poručio svim devojkama da će biti jebane, sa sve gestikulacijom jebanja. Lepa Lukić pita -jel i mene, i naljuti se ej, umesto da joj bude čast.
Lepa plače leol
I upravo je kažnjen zbog radi toga tako da će spavati na podu.
Komentar na datu situaciju:
е јебем им матер мало!
Da Zmaj od šipova pojebe neku od ukućanki
pošaljite prazan sms na #1234
za sve mreže cena je ista 160din + pdv
https://www.youtube.com/watch?v=fudkLAlgj_M
Ovo je plač
PONOVO PITAM KAD JE GRANDIOZNO VELIKO FINALE OVOG POUČNOG PROGRAMA I IMA LI KARATA DA ODE DA SE PRAVI DOČEK POBEDNIKU???????
Pitaj Boga, možda krajem maja.
ILIJI NE DAJU DA JEBE MLADE JER JE ON STAR, NE DAJU DA JEBE LEPU JER JE STARA
DUPLI STANDARDI
U
P
L
I
S
T
A
N
D
A
R
D
I
Radača moj novi favorit.
Hahahahaha jel stvarno teo da nagna lepu? Hahahaha bog
Ako me lozite kao onda da je boro umro lajv stvarno ste pedercine :'(
radaca dobar decko.
peder
Teo. Rasplaka se žena ko kiša. Ako mu neka ne da u skorije vreme, opaliće Marića.
Zmaj je rekao da će jebati sve žene u kući od reda i krenuo da navlači rukama kao personifikacija jebanja. Lepa ga pita -jel se to odnosi i na mene, a on ćuti. I Lepa se nađe uvređena i počne da plače.
A jebite se nije teo vidis da je cutao
A i lepa sta se nudi pa place posle loool
Nisi realan. Kez sam razvuko posle des dana
Ćutanje je znak odobravanja valjda.
Brate krivio sam se od smeha kad je neko napisao ovde da je boro gekno u prajmtajmu reci koji fejl
Moja misija je da svakog dana nekome izmamim osmeh xd :#
Jel Maric neko mudo tamo na Hepiju ili samo voditelj?