PAROVI!

1. Расни, зар ниси рекао да нећеш долазити на Вукајлију више, ако ти не скину бан? Јак си ми карактер до мојега. Разочараваш.

2. Jebeš karakter koji nije labilan.

3. Јбг Јави, могу да разумем да људи упркос жељи не могу да оставе пљуге, цирку, дроге, коцку, јебање или нешто. Зна се где карактер сме да буде лабилан, али некако ми Вукајлија ту не спада, да се не лажемо.

4. Reme, nije on ni prvi ni poslednji koji je reko da napušta sajt, šta god to značilo mislim nije ovo srbij pa da se seli, pa opet ostao...

a i šta bi radio...

5. Pakle, kroz tu rupu prodje beba od 3 i po kile...a ti se brineš zbog malo nakita na usnama...

6. Prođe beba kad se pocijepa vagina, ne znaš ništa o ženama.

7. samo za pakla južinu

http://i45.tinypic.com/o7m811.jpg

od necheg mora da se krene

8. Vrh čka, ali bolja je Ema.

9. JESUS SOLOMON ABRAHAM MOSES I MOHAMED

10. Lepa Lukic prava prevrtljivica xD

11. Pet od šest žena uopšte ne seku pri porodjaju

12. Xaxaxa javio a kako ti to znas?

13. Tako što sam ginekolog. To je bilo upućeno Paklu.

14. E pička ti se ogadila LOOOL

Inače oni pirsinzi na usnama su međusobno spojeni još jednim nizom pirsinga, zato kažem da nema penetracije.

15. Cek jel trolujes javio?

16. Jok, ne trolujem....:))

17. Pirsinzi su rasporedjeni ispod pubične kosti, do samog ulaza u vaginu i takvim rasporedom imaju funkciju samo da pojačaju zadovoljstvo nikako da spreče penetraciju...

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.