Muzika za kola

1. Eeee svaka cast za temu bas je bila potrebna.
    Ko jos slusa koloniju hahahahaha jesi debil

2. Viki Miljkovic - Da li si dobro spavao; Razlika; Bajadera; Maris li;

3. Bas cesto rezem muziku, i nikako da sastavim BEST OFF nadrkane muzike za brzu voznju

4. VRH TEMA
    KOLONIJA JEBENA LOOOOOOOOOOOOOOL
    VRATI SE U 2002!!!!!1

5. Postoji tema pjesme za brzu voznju ili tako nesta.

6. Nekad mi se slusa Fox, nekad turbo folk a nekad trve narodnjaci tipa svadjalice moja mala - marinko rokvic i najlepsi par - dragana mirkovic

7. Ovo je potpuno promenilo dinamiku sajta!

8. Jeste ako vozis nabudzenu opel suzu lolololo

9. Jedva cekam Boxera da postuje sta slusa u X5

10. Alo Nikolas odjebi, nema ovde pederisanja, ta sranja slusaj u svom renou meganu

11. Ne znas da prepoznas kvalitet jbg.

12. Znam pesmu, znam i izvodjaca, Pride je isto odlicna ali nije to za auto, ovde trazimo najbrzi turbofolk za kurcenje u njemackim autima

13. leto, ja u vw siroccu, kargo shorts+beal kosilja i naocari malo pijan otvoreni prozori+ ovo
    https://www.youtube.com/watch?v=DAGlficCKUc

14. suce siroko benzin ko da je lud nmg da navasem :D

15. stajem kod pravnog ulazi poznanica 4god studija palim ga sutonu pesma se obrce jos bar jedno 2-3 puta

16. Koji si nemač pojma, mogao si za te pare uzeti bolji auto

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.