Prijava

Moliću sve da daju kratak odgovor, ako nije problem pravim neku statistiku na ovu temu.
Hvala u napred!

Ja sam za neke tamo leve...

samo srbija srbina spašava

Japan, Švedska, Norveška

oba su govna. znači ništa

neces izvuci nikakvu informaciju od mene!

INDIJAAA PAKISTAAAN

Ako bih morao da biram EU onda, mada sam za to da da imaš manje a znaš da je to tvoje nego da moraš da dijeliš. Tako ja vidim državne zajednice.

Srbija. Bez patetisanja, ni jedno ni drugo. Jedino mogu da kažem šta mi je više za NE nego šta mi je više za DA. Više sam protiv EU.

Кина. Тамо су паре. А ионако ће Америка да постане кинеска колонија до 2030. године, тако да ће ЕУ у овом или оном случају, да л' преко Америке, да л' преко Русија морати да крене на исток.

Ja bih radije i eu i rusiju i jebenu ameriku pre kine lolo
Žuta govna što jedu pse FUJ

samostalna srbija!

Кина. Тамо су паре. А ионако ће Америка да постане кинеска колонија до 2030. године

Ako Amerika postane Ćineska kolonija šta mi da očekujemo?
Prodavanje bulje Kinezima za investicije u nadi da mali azijatski kurac ne boli mnogo u poređenju sa zapadnjačkim palamarom je debilizam svoje vrste. Kratkoročno avridžima deluje super, a dugoročno ima da se podavimu u njihovom đubretu od robe, mada nije ko da već to nije slučaj.
Kada otkriješ da je kita možda mala ali azijatski um perverzan, i da tu idu i štipšaljke na bradavice i elektrode na jajca i šta sve ne, već je kasno.

На срећу или на жалост, Америка полако пада потпуно у кинеске руке, а Кинезима ће се исплатити то што могу да ринтају, а да живе на чинији пиринча и шољи зеленог чаја дневно. Ко нам је крив што умемо да радимо само на јагњетину или прасетину тек кад се докопамо фотеља.