Eu ili Rusija?
  • ...neki tamo levi de

Moliću sve da daju kratak odgovor, ako nije problem pravim neku statistiku na ovu temu.
    Hvala u napred!

• Zhajk

Ja sam za neke tamo leve...

• director©

samo srbija srbina spašava

• Makaronac

Japan, Švedska, Norveška

• Ишмих

oba su govna. znači ništa

• izijem flips

neces izvuci nikakvu informaciju od mene!

• Carl Cox

INDIJAAA PAKISTAAAN

• Nikolas.

Švajcarska.

• M

Ako bih morao da biram EU onda, mada sam za to da da imaš manje a znaš da je to tvoje nego da moraš da dijeliš. Tako ja vidim državne zajednice.

• Maraton

Srbija. Bez patetisanja, ni jedno ni drugo. Jedino mogu da kažem šta mi je više za NE nego šta mi je više za DA. Više sam protiv EU.

• Fender Stratocaster

Кина. Тамо су паре. А ионако ће Америка да постане кинеска колонија до 2030. године, тако да ће ЕУ у овом или оном случају, да л' преко Америке, да л' преко Русија морати да крене на исток.

• dusan1001

Ja bih radije i eu i rusiju i jebenu ameriku pre kine lolo
    Žuta govna što jedu pse FUJ

• kurator

samostalna srbija!

• Mister_NO

Кина. Тамо су паре. А ионако ће Америка да постане кинеска колонија до 2030. године

Ako Amerika postane Ćineska kolonija šta mi da očekujemo?
    Prodavanje bulje Kinezima za investicije u nadi da mali azijatski kurac ne boli mnogo u poređenju sa zapadnjačkim palamarom je debilizam svoje vrste. Kratkoročno avridžima deluje super, a dugoročno ima da se podavimu u njihovom đubretu od robe, mada nije ko da već to nije slučaj.
    Kada otkriješ da je kita možda mala ali azijatski um perverzan, i da tu idu i štipšaljke na bradavice i elektrode na jajca i šta sve ne, već je kasno.

• Fender Stratocaster

На срећу или на жалост, Америка полако пада потпуно у кинеске руке, а Кинезима ће се исплатити то што могу да ринтају, а да живе на чинији пиринча и шољи зеленог чаја дневно. Ко нам је крив што умемо да радимо само на јагњетину или прасетину тек кад се докопамо фотеља.