PREDLOG: Da se ukine algoritam i vrati stari način ocenjivanja...

1. JA NE ODLUČUJEM DA LI CU IĆI U BITKU PO TOME KOLIKA JE SILA KOJA MI PRETI VEC PO TOME KOLIKU SVETINJU BRANIM ! KOSOVO JE SRBIJA!

Emir1389

2. Ups pogrešan sajt.

3. Algoritam je preteča veštačke inteligencije koja hoće da uništi čovečanstvo. Kaže Stiven Hoking. Ukinuti.

4. ukinite algoritam!!!

АЛГОРИТМУЈТЕ УКИДАЊЕ!

5. Hoking nije u pravu, da je u pravu to bi impliciralo postojanje prirodne inteligencije, a ta tvrdnja još nije dokazana.

6. bruse brate, ovo je sajt za zajebanciju, nemoj ti tu neke cinjenice da iznosis i to ozbiljne, to je ok ali u tvoja 4 zida

7. Maggot
    bruse brate, ovo je sajt za zajebanciju, nemoj ti tu neke cinjenice da iznosis i to ozbiljne, to je ok ali u tvoja 4 zida

Izvini, ne znam šta mi bi.

8. Evo nešto ja da pitam
    Kaće pući algoritam?

Na ovom se neće stati
    Stari način da se vrati.

Pa kaže brat Adil: Hitno, hitno, hitno, trrrr-tr-rrr

9. Hahahahah čegrto idukurac, padoh sa stolice xD

Odličan skeč.

10. 1. Раздвоји коментаре на постере и дефиниције. Овако чекаоничарски коментари на чекаоничарске постере затрпају коментаре на дефиниције које су можда квалитетне.
    2. Какав ти је ово кретенски алгоритам да након десет плусева или минуса везаних не можеш да оцењујеш тог аутора?

11. Odlična tema. Skoro svi sa liste su degeni, tako da samo treba sačekati da se završe prikupljanje potpisa, a onda sve potpisane istovariti na deponiju i rešiti sajt raspalih botina.

12. реално сви осим кафе су ретардиране, нећу рећи и за њу да је ретардирана зато што би јебо

13. Direktor je recimo BOG humora za tebe.

14. 1. Раздвоји коментаре на постере и дефиниције. Овако чекаоничарски коментари на чекаоничарске постере затрпају коментаре на дефиниције које су можда квалитетне.
    2. Какав ти је ово кретенски алгоритам да након десет плусева или минуса везаних не можеш да оцењујеш тог аутора?

Nevidjena nebuloza.

15. bach,razmisljaj mozgom a ne kurcem

16. реално сви осим кафе су ретардиране, нећу рећи и за њу да је ретардирана зато што би јебо

Kafu niko ne može da jebe. Ja mogu da je mazim eventualno ali ne bih ni ja tako bezobrazne stvari kao što si ti rekao radio. Ostali ne smiju ni da je maze.
    Eventualno od erotike smijem JA da joj dodirujem stopala

17. a i vecina riba za jebanje su retardirane ahhaha totalno dve odvojene stvari

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.