PREDLOG: Da se ukine algoritam i vrati stari način ocenjivanja...

1. Brate Buš, preteruješ. Daj jebote, iskuliraj, nema razloga za ovakvo drkanje ljudi.

Nisam ni u jednom momentu primetio da sam ti se obratio povodom toga koga ću da drkam, a koga ne. Niti sam te pitao za mišljenje o tome, pa bih te zamolio da se od istog suzdržiš.
    Bajage sa slinavim karakterima, ili bolje reći bez istih, će uvek biti kinjeni, jer će u suprotnom da se zaboravi da su beskarakterni crvi i kao takvi se možda infiltriraju tamo gde im nije mesto. Naravno sve sa debelim povodom.

2. приједор: да се организују препуцавачки дуели измећу аутора. пријаве, рандом извлачење, да крене спуштање и умерено напушавање, нека правила да постоје типа: немо неко децу да ми дира. сваки аутор по 5 постова, жребање ко креће први, а ко има завршницу, и онда гласање.
    да се пуца из свих расположивих оружја, јбг припремаш се за дуел, нађеш тамну восовску страну или избегличко подријетло и све тако, знате и сами, ту сте најкреативнији... се зезамо мало, што да не. већ замишљам пар дербија.
    јел да би било куљ.

OVO BI ZAPRAVO BILO DO JAJA

3. Ovo miletovo bi bilo kul

4. Bilo je već, valjda kroz definicije. A ima i ona tema gde se rimom prozivalo. Nije bilo dovoljno vatre.

5. само да се нешто свађате. што неко не направи такмичење у некој врсти захваљивања, а не хваљења? или хваљења, а не захваљивања? и ту би било занимљивих дуела!

6. што неко не направи такмичење

Zato što moderatori nemaju sluha za briljantne ideje poput ove tvoje.

7. не бих могао више да се сложим. док су аутори само нешто серу, а после једу говна као модератори.

8. јукентхенлддтрућ је одлицхан фудбалер али је као цховек нула, никад није организовао такмичење

9. само да се нешто свађате. што неко не направи такмичење у некој врсти захваљивања, а не хваљења? или хваљења, а не захваљивања? и ту би било занимљивих дуела!

Ja predlago Filantrofi, Bruce obećavo da organizuje i ništa, jbg

10. Треба нам такмичење у троловању где ће сви ови лордови троловања моћи да покажу свој раскошни таленат :3 :3 :3

11. nije fer. prva dva mesta na tom takmičenju bi zauzeli Smare i Reme pa bi bilo deset praznih mesta pa tek onda ostali.

12. У чему је поента?

13. Ja predlago Filantrofi, Bruce obećavo da organizuje i ništa, jbg

SPremio se da organizujem ali više nikom nisam bio potreban pa sam odustao. Hajde sad ti preuzmi, tvoj je predlog.

14. Enemi to smo mi ovo je Berane, glup si mnogo brate. Poenta trolovanja je da trolovani ne zna da je trolovan od strane trola.
    Reme i Smarko su ti npr. vrh trolovi. Niko se ne sjeća da su ikad bili "ljuti trolovi" ali to nije zato što nijesu nikad to bili nego zato što ljudi nijesu svjesni koliko su ih samo jako trolovali. E to ja zovem vrhunskim trolom.

15. Трућ, имаш ПВТ.
    Енеми, послао сам Трућу предлог за једно брзопотезно такмичење. Нисам хтео да отварам посебну тему, нека он одлучи шта ће.

16. Reme i Smarko su ti npr. vrh trolovi. Niko se ne sjeća da su ikad bili "ljuti trolovi" ali to nije zato što nijesu nikad to bili nego zato što ljudi nijesu svjesni koliko su ih samo jako trolovali. E to ja zovem vrhunskim trolom.

kad se samo setim kad su Smare i Reme istrolovali celi forum i svi se valjaju po zemlji od smeha i popiju ban ali odrade kaznu i ne pojavljuju se sa duplih.

17. kad se samo setim kad su Smare i Reme istrolovali celi forum i svi se valjaju po zemlji od smeha i popiju ban ali odrade kaznu i ne pojavljuju se sa duplih.

Беше то у доба смаризма и ремесансе. Лололо

18. I u doba moderatora koje je boleo kurac za sitnu boraniju :)

19. Ајде организујте неко такмичење, фали ми одабраних...

20. Па послао сам предлог Трућу, а он се фемка к'о сеоска млада.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.