Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
А где је тема о њој?
Шта бих сте јој раддили?
odradio bih joj sondu i ultrazvuk
http://images.kurir.rs/slika-900x608/jezive-slike-foto-imgur-1427913651-632679.jpg
Laqu notj detzo, zheli vam redakcija Koorirah.
да блеји са мном и са 2, 3 другара једно вече негде типа у кафићу и да само причамо. то вече када би отишла кући пред спавање, макар само то вече, преиспитала би себе и свој живот.
DJOTO BRE!!!
RECI FLIPSE???
И шта? То је као све?
Ljubio bih je usta.
pa i ja bih je milovao, nije da ne bih
a ne bih ja to da se zajebavam ja bih je prvo ljubio usta pa bi onda malo bili momak i đevojka i onda bih je oženio i imali bi đecu i spavali bi u istom krevetu :-)
https://www.youtube.com/watch?v=TlaTlT192oM&index=9&list=LLcYQDp8NU-MqaP4IdDmO55Q
Uzo bih joj 5 milja evrrah koje zarađuje mesečno...
Mislim da zorannah ima baš lijepa i slatka stopala :)
Sad provalih da Zorannah i Clannad imaju slicne nadimke.
Ja bi promenio u Clannadaah.
Clannah
Odveo bi je u selo do navidi stoku, bacimo stajnak i oplevimo vlašac. O podnevu bi joj reko da zatvori pendžer, jer ubi promaja, a onda bi joj dao da mi ga poizdodiruje kad poležu kokoši. Sutra bi mogla da spava duže, do pola sedam, a onda kad namirimo govedima odveo bi je u svojtu da je'e sarme, jer nume da gotovi rane. O tojč bi je istuko jel mi kaže da mi noge smrde a lavor nije prvo ponudila. Onda bi se naždrali meda i orasa, da mi oprosti pa bi je jebo ko niko nikad u životu...
Ujutro bi me čekala kava u krevetu, a na moju konstataciju da joj ne priliči selo i da je možda bolje da se vrati u te Beograde, rekla bi mi da neće, da me voli i da je nasadila kvočku što se raskvocala i da joj je otkinula pola lista dok ju je stavila pod tekme. Onda bi jeli jaja i slanine sapunjare a kada bi mi mi se ponudila nad naćvama istuko bi je kaišem ko kobilu: "Pizda ti materina bezobrazna, samo ti kurac u očima! Nad tim naćvama je moja baba, svetica, mesila leba i odgajila svojih šestoro čeljadi i nikad kurca nije poželela." Onda bi joj reko da ide na potok da mi izbeli košulju i čakšire je sutra je sveta nedelja i valja mi se kupati i crkvu otići, onda bi je prvo išutirao jer huli protiv Boga, pa bi je uzeo odpozadi ko kerušu da joj se umilim jer mi krivo. Još bi pokušala o Petrovdanu da pobegne jer sam se napijo kod kuma na mobi pa joj radio što ne bi ni domaćoj životinji pa bi tri dana klečala na lanjskom kuruzu i samo žira jela. Posle pet godina bi mi rekla da baš voli selo i naše troje dece i da je zaboravila sve stranjske reči i svoj blog, te da sve želi je da me čini srećnim i da bi možda trebali da uzmemo još jednu kravu jer oće da siri još sira, veli deca vole. Kupio bi joj dve i štene bi joj doneo iz grada te bi plakala od sreće koliki sam čovek i kako voli što je volim i da mi oprašta što sam Vidosavu od Leskića iz Donjeg Kraja povalio onomad pijan u senjaku. Taka vam je moja Zorka.
Razbio bih je od batine, nju i onu njenu drugaricu Milicu.
http://33.media.tumblr.com/4df7c90b45bc4163b6cd798ed966987f/tumblr_nkj9lhiYU31sg888so1_400.gif
JA BI SE BAVIO U NJENOM DUPETU LOLOLO
Добра је само да је јебеш и бијеш на смену.
А такође треба тући ове ћурке које се диве њеним "саветима".
Модна блогерка која нема појма о моди и која сваким својом реченицом пиша по сиротињи.
Особа који ничим није заслужила да буде позната.
Обична (јагодинска) сељанчура која се доселила у Београд и трипује да је урбана, јеб'о јој ја матер ону ненормалну.