LIBERLAND-Tema za sve liberlanđane i one koji bi to voleli da budu

1. Ja se javljam za mesto direktora

2. Jbg, moja vikendica par kilometara severnije.

3. taman da objasniš celtu oko poplava u tom kraju, on bi da gradi nešto

4. E sad kad sam direktor raspisujem konkurs za sekretaricu
    Zainteresovane nek mi se jave

5. Treba naporaviti ekonomsku saradnju sa Lihtenštajnom,Luksemburgom,Andorom i San Marinom.
    GIBRALTAR STOP!

6. Monoštor, Tito je imao dve kuće u tom kraju. Ova u šumi je bezveze, al ona na ostrvu je ekstra. I tamo nikad ne plavi. Jedino što moraš doći čamcem do nje. Tu nema poplava.

7. Poštovani Direktore, kao Guverner Vas obaveštavam da trenutno novca nema za sekretaricu. Možete samo u naturi da im plaćate

8. Mi Nacilandjani nikad nećemo priznati vašu slabašnu gej državu i realno imamo lepšu zastavu!

9. ja bih da budem mišković

10. U Monoštoru da, ali nešto sumnjam da je ta zona ostala ničija zemlja, ovo što je Čeh zauzeo je garant neka baruština koja nikad ne presušuje...

11. Zašto Liberland ne prima komuniste i ekstremne desničare?

Kakav je to način, zašto mi ekstremni desničari ne možemo da postanemo gradjani Liberlanda, napravimo puč i preuzmemo državu?

Prvo bi zaratio sa Srbijom i za dva dana je aneksirao i pripojio Liberlandu.

12. Nema veze sekretarica ce uvek biti na ovaj ili onaj nacin placena. A jebes direktora koja nije ostao duzan koju polatu svojim radnicima.

13. Било би до јаја да Либерланд буде монархија и да има краљеве ко у гејмофтроунс који се боре за превласт, 7 краљева, за сваки километар по један. И ту да се појаве оркови, хобити, феминисткиње, вегетаријанци, Ђовак да плати порез итд.

14. Твеба отићи тамо, али на тенку и с миваљезом.

15. Твеба отићи тамо

u gumenim čizmama

16. Molim Vas ostanite gde ste, i pustte nas da pecamo u tišini i ubijamo srne iz zasede.

17. Ја ћу да им будем циганин.

18. Molim Vas ostanite gde ste, i pustte nas da pecamo u tišini i ubijamo srne iz zasede.

Kako li kombinujete te dve radnje... Ako pecate u tišini, srne onda verovatno morate ubijati iz zasede lukom i strelom. I zar ta zemlja nema neki zakon protiv ubijanja rogate divljači u lovostaju? Mora da se poradi na zakonodavstvu. Lovostaj na srne je do tamo negde početka septembra.

19. Proglasite malu vidru za zasticenu vrstu

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.