Prijava

Ja da sam kaizen ne bi se nikada izlogovao. Bio bi najbolji autor u svim kategorijama i bio bi non stop na forumu i otvarao teme.

Rasni, kaizen se ne postaje, kaizen se reklamira.

Kad sam mogao na Delije Vukajlija damdovedem 11 000 ljudi, mogu i na sajt 111 000. Samo očekujem moda i 20% akcija sajta.

A šta konkretno očekujes od moda i u koje doba ga očekuješ? I teža situacija da će mod da ti dodje na kuću a pogotovo zenski, koliko god da ga očekuješ...

dakle ne gine ti muški iliti bitićes jeban uz 20 posto akcije

Bolje i neki muski nego vidra lololo

Dzoni reko da baguje ovo govno od sajta nesto svako malo iskače ono govno drugo gde piše da se nešto razjebalo pa da se povede računa o tome gde idu naši novci ako ne idu ka novomu serveru.

i da se odabere nesto nekom čekaoničaru da ne bi vise bio čekaoničar. Dzoni je veliki čovek i voli i čekaonicare bez obzira sto ne umeju da napišu smislenu definiciju.

Ја чекам да Каизен заврши ово рангирање да видим на ком сам месту на листи да видим колико ми фали да уђем у првих 1000 аутора па да онда цимам Бруса да цима Пензионера, да Пензионер цима Џонија, да Џони предложи нешто да ми се одабере. Лололо

Иначе, шта је са Трућом? Што га нема?

K O D J A V A
O
D
J
A
V
A

Ja sam za to da se gasi sajt i da se pravi novi.

Tako je rasni. Problem je shto je vlasnik sajta lik koji ne zna da pishe defke i postere, i popularan je jedino kao gazda. Nikada on za ovo nije imao shlifa.

Ishlo mu je onoliko dobro koliko su ljudi bili raspolozheni da pruzhe za dzhabe, onda se on prohalavio, mislio je da je mnogo jak i pametan.... i dokle smo doshli, do toga da mu je sajt u kurcu a on i dalje ne zna da pravi defke i postere.

to je

S R Z H
R
Z
H

Mislim da će kraj ovom sajtu biti kada kazan od silne kurcobolje zaboravi šifru.