Prijava

Ne ide, uvek sklizne orah sa stomaka, a posle pola sata bole trbušnjaci i onako se pojavi kao mala modrica pa bude nezgodno na plaži.

Pa ok, nek lupa čekičićem ko i do sad jbg.

Ludi Psihijatar, da li možete paste-ovati neki od svojih skorašnjih status update-a

Molim objašnjenje ovoga mladi gospodine i zašto mi persirate? Šta je to status update i kako da ga pastujem... jel to nešto iz igrica ili twitera ili fb? tamo nikad ne pastujem a retko i na fb.. moram da znam šta je hteo da kaže, mislću o tome danima dok ne dokučim! nadam se da me nije nešto uvredio pa sad pravim od sebe još veću budalu!

Dobro, mislim da sa shvatio šta je status update ili ne razumem što bi ga ovde pastovao i odakle... ja samo ovde pišem nešto ali nikad neki status kao klinke što pišu na fb... retko stavljam bilo šta na fb a kamoli nešto o mom privatnom životu... Sad sam postovao na temi šta ručavate ali tamo svi postuju take status update... još manje sve to razumem i ako sad bolje razumem...

Mislim i da hoću da pastujem nešto kao skorašnji status nemam šta jer mi se ništa ne dešava vredno pomena... Možda sutra mi se nešto desi tako da će te biti blagovremeno obavešteni... verovatno ću se ubiti jer sam se smorio! Moj život je dosadan eto vam status!

Izašo pred ribu u zelenim smb gaćama! Da vidim dal je ko imao muda za to?!?

Ne nosim gace cim temperatura predje 30 stepeni celzijusovih pozz

Izašo pred ribu u zelenim smb gaćama! Da vidim dal je ko imao muda za to?!?

Ne računa se cimerka sa Akademije.

E moj Bruce umoje vreme za pičku si morao preko ograde...

Bio sam ubeđen da su već dozvolili u to vreme, u moje vreme su najveće pičke bili stariji vodnici :)

Ipak potporučnici jbg

E da, i potporučnici su bili prilične pičke, ali niko kao stariji vodnici sa posebnim osvrtom na SVIK-ove jer su oni naročito pizdili kad im se obratiš sa "druže vodniče", cela dva čina ima skineš :)

Vidi vako. Stariji vodnici su kod mene imali 50 + dina i boleo ih je kurac za ceo svet dokle god rakija ima 22 grada. Njihovo su pregurali.
Potporučnici su 25, 6 došli da se dokazuju. Klasičan komplex jbg.

Ti si imao sreće, kod mene 50+ dina najmanje zastavnik, a bio je i jedan ZIK, gadna kasarna u materinu, sve grebatori oficiri i podoficiri. Nije bila retkost da VIK bude komandir voda jer mu ostalo još par ispita da vanredno završi Akademiju.

Brate upala mi sikirica u med al ozbiljno.
3 meseca Sombor ne u gradu nego aerodrom sa putovanjima svako malo u Novi Sad.
Sledeća 3 Pančevo neka specijalna jedinica, tamo sam išao kolima i vraćao se na vikend.
Možda što sam bio rečna ratna mornarica :-)

Meteorolog? Sediš u Dunavu i kad smrzne dupe vičeš MINUS! :)

Nisu vas dovoljno maltretirali vidim! ;-)

Mene drko najviše jedan što je sad general, mamu mu dupeuvlakačku. Jebeš tu vojsku kad je jedan punoglavac general. A inače sam drndo vojsku prvih mesec dana. Posle već umereno i po potrebi!

Hahaha isto je i mene jedan punoglavac drkao, ali sam mu jednom krišom odneo flašu vinjaka i pusto ga dve partije tablića, pa me zgotivio.