Prijava

има у књизи фернана бродела - медитеран доста о томе како су црнци посисали курац да су остали уга буга џунгла а ми оно компас једрењаци, доста је играла улогу пре свега географија. колко год једноставно звучало стварно јесте.

не верујем да су белци супериорнији, тј. капирам да најпаметнији белац може бит ко најпаметнији црнац значи у равни скроз, једино не знам можда у генералном пласману, да више белаца има потенцијал да буду до јаја него црнци, начи од 100 црнаца 20 ће буду ајнштајни а од 100 белаца 50 типа. ал то лупетам појма немам.

http://www.meh.ro/wp-content/uploads/2010/12/meh.ro6195.jpg

Haha a sto je krenuo da se izvadi i ispolivao je jos vise looool

Прво: немој по Видри, после: што си се исполивао... Ко ће вама, господо редитељи, угодити?

Ako su crnci zaista stvorenja koja su nastala od majmuna i od kojih je kasnije nastao covek

Можда сам ја погрешно разумео ову прву реченицу, али она по мени превазилази све појмове расизма јер значи ово: човеколики мајмун -> црнац -> човек, тј. да је црнац прелаз између мајмуна и човека.

Сад озбиљно. Најбоље је било да си поставио ово питање у теми везаној за еволуцију, него што си правио нову тему у време љутог троловања на форуму. Иди тамо, можда налети Валдемар или неко ко може да ти да квалитетан одговор.

ЕДИТ: Ево, Давид ти је дао добар коментар.

превазилази све појмове расизма јер значи ово: човеколики мајмун -> црнац -> човек,

Ovo je toliko dojaja rasistički da bih uveo u škole
VEST:ARHEOLOZI NAŠLI CRNCA U VREME PALEOLITA

http://www.egeografija.org/wp-content/uploads/2012/10/neadertalac.jpg
Crnac mi je ukrao točak
Crnac mi je ukrao crnac
Crnac mi je crnac crnac

Rasni

Pa lista se sastoji od nekoliko ljudi:
1. BLZ (zato sto mi je debil slao slike nozeva na fejsbuku kako ce da me kolje)
2. Bushido ( debil jednostavno)
3. Srbenda ( usro najjacu temu)
Debelog ne bi tukao, žao mi ga je. A bio je i on na ovoj listi.

https://www.youtube.com/watch?v=mMfH3PDOjKs

Bas sam na to ciljao fendere, mislio sam da se malo sprdamo na racun glupih crnaca, al kontam da bi u americi imao mnogo vise zainteresovanih za to, jbg Srbi ne poznaju materiju.

naću te u gradu

Deky ošišaću te.

meni su smesni beli dlanovi kod crnaca,kad sam vario s crnjama i kad mi dodaju dzoint meni presmesni dlanovi beli ahahah,krenuo smejat se

http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=2902#post_3209793

немој видро фендера да банујеш, бануј мене, ипак је он само плагијатор и покушава да се одвоји од ове екипе просечна србенда-во у купусу-бази-остатак имбецила, разуми га!

Можда сам ја погрешно разумео ову прву реченицу, али она по мени превазилази све појмове расизма јер значи ово: човеколики мајмун -> црнац -> човек, тј. да је црнац прелаз између мајмуна и човека.

Pa da, crnci su u suštini beta verzija čoveka. Dok je Bog još isprobavao razne komande i mogućnosti, napravio je probnu verziju čoveka čuvenu beta verziju. Ali pošto se ta beta verzija pokazala kao solidna odlučio je da je zadrži i nakon finalne verzije.

Видро, бануј ме! Нисам знао да је Аца заштитио права на коришћење својих досетки на форуму.