Pobuna protiv banovanja i lošeg moderisanja

1. lololo sad ispada da sam ja debil a sajt vrishti od bagova ahahahah

2. Jao ko ce nocas hejtovati onolike postere....

Dal je ovo realno, ahaahhaa. Idite u kurac , zao mi jbg... nemojte dzaba vreme da gubite

3. Ne odustajemo. Vecheras atakujemo na postere pa da vidmo da li che biti placha

4. Caro, ne ispada nista, ti zaista jesi debil.

5. Samo si imao sreche shto ovo mozhesh da napishesh. U pitanju je chist bag. Greshka sistema.

6. Posle potvrde da gonzo radi u informeru

Dečko već sam ti rekao, probaj neku drugu foru ova ti je prsla još pre metar dana.

7. Blokiran sam da ne mogu da ga ocenjujem, a 100 posto nisam zajebo na algoritmu. Dao sam mu 45 minusa i 15 pluseva i skor je ostao isti, cak se i povecao za 1

8. crna boja ima sve. bela i previse. njihova lepota je apsolutna. to je savrsen sklad". coco chanel

Čovek koji na svom profilu citira Koko Šanel nekome kaže da je devojčica.
    Savršen sklad. Lolololo!

9. Caro ne zameri, preterao sam. Moja podrska u borbi za sta se vec borite, ali da naucis ove balavce da se ponasaju, ne psuju i ne vredjaju. Kao ti sto se ponasas.

Gonzo jbt, pa ti se usra ziv da dematujes. Radis u informeru i gotovo, bar nisi polu romske nacionalnosti kao deky aod. Sta sad.

10. Dajte onaj post gde kaizen pise o algoritmu. Nije nam normalno objasnio. Pu.

11. Moja podrska u borbi za sta se vec borite

vucicupederu dao podrshku nakon 5 stranica rasprave, skinutih 170 poena i salvi uvreda i omalovazhavanja, podrzhao je shtrajk i borbu jer je shvatio da je sve ovo shto radimo krajnje ispravno lolololo

ne zameram i povlachim sve iznesene uvrede na rachun vuchichapedera

12. Jeste vučićupederu, pokušao sam prva dva puta, ali si ti nedokazan.

13. Ali da naučiš balavce i ljute glave da se ponasaju.

14. dobro zavisniche moraju prvo da ih odbanuju jbt kako da uchim nekog ko nije na sajtu

15. Pa jebiga, ja znam da priznam poraz, ulozili ste ogromnu energiju i ja sam svestan naprednjacke snage. Vecina jebiga. Naopaka i nesrecna, ali vecina.

16. losh happi end. Previshe si zaokupiran sns-om, do te mere da u svemu vidish politiku.
    Mi smo neporfitno STRIC udruzhenje i kao shto si mogao primetiti borimo se za nepravedne banove

17. Može on da ih odbanuje ako hoće. Ali trebaju mu tvoje čvrste garancije da će da se ponašaju kako treba. A dal ti smeš da preuzmeš na sebe tu odgovornost?

i još bitnije, da li će on da ti poveruje da ti preuzimaš na sebe sve konsekvence i reprekusije u slučaju da oni ne ispoštuju vaš dogovor?

18. chekam listu zahteva, kao shto vech rekoh nudim trajni ban u zamenu i za najmanji ispad. Jer ja sam uveren da kada se rasnee i ostatak STRIC MOD TEAMA odbanuje da niko neche vishe nishta loshe ni pomisliti.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.