Pobuna protiv banovanja i lošeg moderisanja

1. Ajmo odban, ne bi bilo loše.

2. Umesto da se preganjamo ko je glup, bolje bi bilo da smišljamo šta dalje da radimo na temu odbana. Da nastavimo apel za admine.

Nema veze stratimire. Radimo paralelno. Tako smo u moguchnosti.

Znachi molimo za odban i vuchichu pederu dajemo minuse na defke kako bi ga skinuli sa foruma.

Shta, on ima i glavni nalog sa koga sve svakom govori zato je otvorio dupli da bi samo posterisao.

Skor: skinuto preko 40 minusa

3. Blago tebi kad u zivotu nemas pametnija posla nego da uklanjas sa foruma minusima virtuelni nalog vucicupederu...

4. Tako je. Svaki put kada ja nekog sa foruma sklonim, da li minusima ili tako shto pazari banan rodi se jedan AndjelkoNS

5. Caro, imaš poentu. Podržavam

6. LOOOOOL skinito josh 20ak minusa. Za sada preko 65. Treba nam josh 90 dislajkova lololololo

7. vucicu pederu spao na 120 bodova.
    Josh 71 i skidamo ga sa foruma.

LOOOOOOOOOOOL

8. LOOOOOOL

Jo 40 komata i vuchichupederu mozhe samo da posterishe. Zbog toga je i pravio dupli nalog jeli

9. Moderatori, odbanujte nas ili uzmite u obzir smanjenje trajanja bana.

10. Svi banovani osim Care?
    Trololo.

11. ahahahahah josh 6 poena i vuchichupederu se vracha u posterdzhijske vode iskljuchivo

LOOOOOOOOOOOOOOL

12. evo i od mene koji ide

13. немојте му бре давати минусе сутра почиње финале суперлиге, оћу да читам испараноисане постове на циганској теми

14. jbt kako bi izdrzali u zatvoru 5 god kad nemozete jedan ban od 7 dana da izdrzite..treba da naucite da cekate a ne odma da se drami

15. Ok dzanee ostavichemo ga na skoru 37, a ti mu sutra dodaj do 50. Poshteno

16. Koliko je Samhain samo dana proveo u banani. Velikomučenik Vukajlije.

17. lolololo i seljak veseljak

18. Ja sam od registracije 50 posto vremena bio u banu.

19. I Cara prije nego što se počeo družiti s Ninkom.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.