Pobuna protiv banovanja i lošeg moderisanja

1. Napred za odban autora! Ili smanjite trajanje bana, ili potpuno odbanujte autore!

2. Sad sam se smirio, al me mrze jbg. Ljubomorni su.
    Mislim da imam oko 60 banova.

3. Što rasnog da odbanuju, kad mora grobarski avatar da nosi?

4. Sad kad se vučićupederu vrati sa oridjidjija pa vas sve banuje ima da moljakate u pvt da vas odbanuje.

5. Već sam odslužio 13 dana. Ostalo je još 77.
    EDIT: a i može se uzeti razdoblje u banu.

6. A uopšte ne provaljujete veličinu čoveka koji je napravio dupli samo da bi sa vama bio na istoj visini, da ne cvikate i zentate kad dodje mod na forum. Ponekad ste mnogo plitki. Kurac ponekad, uvek.

7. vUČKo dje ti je forum AHHAHAHAHAHAHHA

8. vucicupederu
    Ajde minuse da vidite koliko ste uticajni i koliko opstu populaciju zaboli uvo za par naprednjaka

lololololo, opshta populacija odradila posao

9. Neće sad da se ofira, čim polegate doćće sa originala, pobrisaće hejt i sutra ima opet ispočetka, s tim što sutra nećete moći da mu lupate minuse.

10. vuchichupederu je coadmin

11. Samo se ti zajebavaj s njim, ko zna koliko puta si mu piso u pvt a da nisi bijo svesan

12. Kako?
    ima 36 poena.

13. Hahahahahaahahhaaaa

jebiga, treba da slusate kad vam se priča.

14. Treba odbanovati ljude, jer je stanje na sajtu isto i sa njima i bez njih - veoma tužno. Stoga, čemu ban?

15. Mislim da sad moze da se ucestvuje na forumu i sa 51+ poena na posterima i reakcijama, ne samo na definicijama

16. Tako ciklon brate. ti si mi smanjio barem 300 dana bana ako ne i više mudra si ti glava.

17. Ne, nego je mod. Verovali vi ili ne.

18. Mislim da sad moze da se ucestvuje na forumu i sa 51+ poena na posterima i reakcijama, ne samo na definicijama

,,Genijalan,, potez

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.